fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Kotisivut sekaisin? näillä ammattilaisen vinkeillä pääset eteenpäin

Onko yrityksesi kotisivut sekaisin? Päivitysten tekeminen ja sivuston ylläpito voivat olla haastavia, erityisesti jos et ole kokenut verkkosivujen kehittäjä. Tässä artikkelissa käsittelemme päivitysten tärkeyttä, ammattilaisen ammattitaitoa kotisivujen ylläpidossa, sekä WordPressin ja WooCommercen roolia tässä kokonaisuudessa. Lopuksi kerromme, kuinka Bad Pixel Oy voi auttaa sinua pitämään kotisivusi ajantasaisina ja toimivina.

Päivitysten tärkeys

Kotisivujen päivitykset ovat elintärkeitä sivuston toimivuuden, turvallisuuden ja käytettävyyden kannalta. Vanhojen ja päivittämättömien sivustojen ongelmia voivat olla esimerkiksi:

 • Turvallisuusaukot, jotka altistavat sivuston hakkeroinnille.
 • Toimintahäiriöt ja bugit, jotka heikentävät käyttäjäkokemusta.
 • Hidas latausaika, mikä vaikuttaa negatiivisesti hakukonenäkyvyyteen ja käyttäjätyytyväisyyteen.

Esimerkiksi WordPress ja WooCommerce vaativat säännöllisiä päivityksiä, jotta ne toimivat sujuvasti ja turvallisesti. Päivitykset tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia, parannuksia suorituskykyyn ja kriittisiä tietoturvakorjauksia.

Ammattilainen kotisivujen apuna

Kun kotisivut menevät sekaisin, ammattilaisen apu on lähes korvaamaton. Ammattitaitoinen verkkosivujen kehittäjä:

 • Ymmärtää syvällisesti teknologioita, kuten WordPress ja WooCommerce ja näiden ydinkoodin.
 • Osaa diagnosoida ja korjata ongelmia tehokkaasti.
 • Pystyy optimoimaan sivuston suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Vähemmän kokenut harrastelija saattaa tehdä virheitä, jotka voivat pahentaa ongelmia. Ammattilainen varmistaa, että päivitykset tehdään oikein ja sivusto toimii optimaalisesti, tämän lisäksi myös sivusto saadaan nopeasti toimintakuntoon.

WordPress ja WooCommerce

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), ja WooCommerce on sen suosituin verkkokauppalaajennus. Yhdessä ne tarjoavat joustavan ja skaalautuvan alustan verkkosivustojen ja verkkokauppojen rakentamiseen.

WordPressin ja WooCommercen ylläpito vaatii säännöllisiä päivityksiä ja optimointia. Varmista, että sinulla on käytössäsi osaava ammattilainen, joka voi auttaa pitämään sivustosi ja verkkokauppasi ajantasaisina.

Bad Pixel Oy: Luotettava kumppanisi

Bad Pixel Oy on erikoistunut WordPress- ja WooCommerce-sivustojen kehittämiseen ja ylläpitoon. Tarjoamme kattavia palveluja, jotka varmistavat sivustosi toimivuuden ja turvallisuuden. Palveluihimme kuuluvat:

 • Säännölliset päivitykset: Varmistamme, että sivustosi ja sen laajennukset ovat aina ajan tasalla.
 • Tietoturva: Suojaamme sivustosi tietoturva-aukkoja vastaan.
 • Suorituskyvyn optimointi: Parannamme sivustosi latausaikoja ja käyttäjäkokemusta.
 • Kattava tuki ja ylläpito: Olemme aina valmiina auttamaan sinua teknisissä ongelmissa ja kehitystarpeissa.
 • Askeleen edellä: Kerromme kun sivustosi kaipaisi toimenpiteitä

Valitsemalla Bad Pixel Oy:n, saat käyttöösi ammattitaitoa, joka tuntee WordPressin ja WooCommercen syvällisesti. Voit luottaa siihen, että kotisivusi ovat ammattilaisten käsissä, ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Ota yhteyttä

Jos kotisivusi ovat sekaisin ja tarvitset ammattilaista auttamaan päivityksissä ja ylläpidossa, ota yhteyttä Bad Pixel Oy:hyn. Me autamme sinua palauttamaan ja ylläpitämään verkkosivustosi toimivuuden ja turvallisuuden korkeimmalla tasolla.

Kotisivujen pitäminen ajantasaisina ja toimivina on kriittistä yrityksesi menestyksen kannalta. Päivitysten tekeminen ja ammattilaisen apu voivat säästää sinut monilta ongelmilta ja varmistaa, että sivustosi tarjoaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Bad Pixel Oy on luotettava kumppanisi tässä prosessissa, tarjoten asiantuntevaa apua WordPressin ja WooCommercen hallinnassa.