fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Laadukkaat kotisivut ammattitaitoiselle yritykselle palvelevat kävijöitä paremmin ja tuottavat enemmän kauppaa.

Käytännössä kaikki haut alkavat verkossa Googlen haulla. Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti ennen itse myyntitilannetta. Tässä astuvat esiin ensimmäisen kerran laadukkaasti toteutetut kotisivut yritykselle. Laadukkaasti toteutettu kotisivu on tehty yrityksesi brändiä mukaillen räätälöidysti, eli mitään bulkkikamaa emme suosittele, koska sivusi näyttää silloin samalle kuin 80% muusta massasta. Näyttävä, nopea ja hakukoneoptimoitu WordPress -sivusto tehostaa niin myyntiä, kuin vahvistaa yrityksen brändiä.

Tarpeisiin sopivat kotisivut

Vaikka sinulla olisi upeat ja mahtavat kotisivut ja viimeisen päälle hifistelty kuvamaailma, se ei silti palvele ketään mikäli kukaan ei löydä sivustoasi. Siksi on tärkeää, että sivusto rakennetaan alusta alkaen brändisi hakumaailmaa myötäillen ja silloin kun segmentoitu asiakas saapuu sivuillesi on liidi kuumana tyylikkäästä brändiäsi myötäilevällä www sivustolla.

Kännykällä kotisivuja selaavat käyttäjät ovat koko ajan kasvava trendi, joten on ehdottoman tärkeää, että kotisivusi palvelevat laitteesta riippumatta käyttäjäkuntaansa. Bad Pixel toteuttaa mobiiliystävälliset, responsiiviset kotisivut yritykselle helposti ja vaivatta. Myös avaimet käteen pakettina.

Miksi juuri Bad Pixel toteuttamaan verkkosivut yrityksellesi?

Ensimmäinen asia on yli vuosikymmenen kokemus digitaalisesta maailmasta ja siten myös tietoturva. Näiden lisäksi teemme myös hemmetin hienoja nettisivuja, laadukkaalla koodilla ja ne löytyvät myös googlesta. Teemat rakennetaan käsityönä, jotta saadaan kevyt ja toimiva paketti niin ulospäin kuin koneiston puolelle.

Bad Pixel hoitaa kotisivut yritykselle ja tämän lisäksi myös verkkokaupan yritykselle tarvittaessa. Yrityksemme toiminta perustuu siihen, että sinulla on yksi ammattilainen, mihin sinun tarvii olla yhteydessä näiltä osin.

Laadukas verkkosivu on yrityksen perusta ja se pitää sisällään näitä:

  • Ulkoasullisesti visuaalinen
  • Koneiston puolelta laadukkaasti toteutettu
  • Ei pidä sisällään kasapäin lisäosia, joita ei myöskään päivitetä ikinä
  • Suunniteltu toiveiden ja kokemuksen perusteella
  • Hakukoneet rakastavat sivustoasi
  • Yrityksen kotisivut ovat aina responsiiviset, ei ole muuta vaihtoehtoa
  • Käyttäjä viihtyy sivustollasi, enemmän kuin yskäsyn verran

Mitä julkaisujärjestelmää käytätte?

Teemme toteutukset pääosin WordPress julkaisujärjestelmällä, räätälöidysti. Myös muut järjestelmät ovat tuttuja, joten tietotaito ei jää pelkästään siihen. Mutta omat toteutukset rakennamme sillä. WordPress on yksi suosituimmista julkaisujärjestelmistä ja se myös taipuu todella moneksi: kotisivuksi, verkkokaupaksi, intranetiksi, extranetiksi, kuvastoksi … käyttökohteita on rajattomasti, eli vain mielikuvitus on rajana.

Mitä kotisivujen teko maksaa?

Pienet, räätälöidyt ja laadukkaat kotisivut alkavat yleensä hintaluokasta 2000€ + alv. Yläkattoa ei oikeastaan ole koska laajuudet vaihtelevat niin paljon. Bad Pixeliltä löytyy myös edullisempia ratkaisuja mikäli budjetti on pienempi. Kevyemmän budjetin sivut hyödyntävät aiempaa sivupohjaamme. Lopullinen hinta riippuu aina täysin tarpeista, joten kannattaa aina kysyä tarjous. Voit myös kurkata kotisivut ja verkkokaupat sivumme, minkä alla on myös yhteydenottolomake.

Mikäli sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse, whatsapp tai lomakkeen kautta.