fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Miten saada Google löytämään uudet kotisivut

Google ei välttämättä löydä uusia verkkosivustoja heti niiden julkaisun jälkeen useista syistä. Yksi merkittävä tekijä on indeksointi, joka tarkoittaa Googlen hakurobotin vierailua sivustolla ja sen sisällön tallentamista hakukoneen tietokantaan. Tämä prosessi voi viedä aikaa, minkä vuoksi uudet sivustot eivät heti näy hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi (SEO) on olennainen osa verkkosivuston näkyvyyttä. Ilman riittävää optimointia Google saattaa jättää sivuston huomiotta tai sijoittaa sen alhaisemmille sijoille hakutuloksissa. Tähän liittyy myös sivuston sisällön laatu ja relevanssi, sillä Google arvostaa informatiivista ja käyttäjille hyödyllistä sisältöä.

Tekniset tekijät voivat myös vaikuttaa sivuston löydettävyyteen. Hidas latausaika, puutteellinen mobiilioptimointi tai sivuston rakenteelliset ongelmat voivat heikentää sivuston sijoitusta hakutuloksissa. Lisäksi sivukartan puuttuminen tai virheellinen robots.txt-tiedosto voivat estää Googlea indeksoimasta sivustoa tehokkaasti.

On tärkeää huomioida, että hakukonenäkyvyyden parantaminen on jatkuva prosessi, joka vaatii säännöllistä sisällön päivittämistä, teknistä optimointia ja hakukoneystävällisten käytäntöjen noudattamista.

Miten saada Google löytämään uudet kotisivut

  • Google ei löydä uusia kotisivuja, koska ne eivät ole vielä indeksoitu hakukoneeseen
  • Sivuston rekisteröinti Googlen hakukoneeseen nopeuttaa indeksointia ja parantaa näkyvyyttä
  • Sisällön optimointi hakukoneita varten auttaa sivustoa nousemaan hakutuloksissa
  • Linkkien rakentaminen ja jakaminen lisäävät sivuston arvoa hakukoneiden silmissä
  • Sosiaalisen median hyödyntäminen voi tuoda lisää näkyvyyttä ja liikennettä sivustolle
  • Verkkosivuston analytiikan seuraaminen auttaa ymmärtämään sivuston suorituskykyä ja kehittämistarpeita
  • Ammattilaisen apu voi nopeuttaa uusien kotisivujen löytymistä ja parantaa niiden näkyvyyttä verkossa

Sivuston rekisteröinti Googlen hakukoneeseen

Sivuston URL-osoitteen lisääminen Google Search Consoleen

Sivuston rekisteröinti Googlen hakukoneeseen on tärkeä askel sen varmistamiseksi, että se löytyy hakutuloksissa. Yksi tapa tehdä tämä on lisätä sivuston URL-osoite Google Search Console -työkaluun. Tämä työkalu antaa sivuston omistajalle mahdollisuuden seurata sivustonsa suorituskykyä hakutuloksissa ja saada tietoa siitä, miten Google näkee sivuston.

Sivuston kartan lähettäminen Googlelle

Lisäksi sivuston omistaja voi lähettää sivuston kartan (sitemap) Googlelle, jotta hakukone löytää kaikki sivuston sisällöt helposti.

Manuaalinen rekisteröinti Googlen hakukoneeseen

Toinen tapa rekisteröidä sivusto Googleen on lisätä se Googlen hakukoneeseen manuaalisesti. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi lisäämällä sivuston URL-osoite Google-hakukoneen lomakkeeseen. Tämä voi auttaa nopeuttamaan sivuston indeksointia ja varmistamaan sen näkyvyyden hakutuloksissa.

Sivuston sisällön päivittäminen

On tärkeää muistaa myös päivittää sivuston sisältöä ja pitää se ajantasalla, jotta Google löytää sen helposti ja pitää sen relevanttina hakutuloksissa.

Sisällön optimointi hakukoneita varten

Sisällön optimointi hakukoneita varten on avainasemassa, kun halutaan varmistaa sivuston näkyvyys hakutuloksissa. Tämä tarkoittaa sitä, että sivuston sisältö on suunniteltu siten, että se vastaa käyttäjien hakukyselyihin ja vastaa heidän tarpeisiinsa. Yksi tapa tehdä tämä on käyttää avainsanoja strategisesti sivuston sisällössä.

Avainsanat ovat termejä tai lauseita, joita käyttäjät yleensä käyttävät etsiessään tietoa verkosta, ja ne voivat auttaa hakukoneita ymmärtämään, mistä sivuston sisällössä on kyse. Toinen tapa optimoida sisältöä hakukoneita varten on luoda laadukasta ja informatiivista sisältöä, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tarpeisiin. Tämä voi auttaa parantamaan sivuston asemaa hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä sivustolle.

Lisäksi on tärkeää varmistaa, että sivusto on teknisesti optimoitu hakukoneita varten, esimerkiksi varmistamalla nopea latausaika ja mobiilioptimointi. Kaikki nämä tekijät voivat auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa ja varmistamaan sen löydettävyyden Googlesta.

Linkkien rakentaminen ja jakaminen

Linkkien rakentaminen ja jakaminen on tärkeä osa hakukoneoptimointia, ja se voi auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa. Yksi tapa tehdä tämä on luoda laadukkaita ja relevantteja linkkejä muilta verkkosivustoilta omaan sivustoon. Tämä voi auttaa osoittamaan Googlelle, että sivusto on arvostettu ja luotettava lähde tietoa.

Lisäksi linkkien jakaminen sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla voi auttaa lisäämään sivuston näkyvyyttä verkossa. Toinen tapa rakentaa linkkejä on osallistua vieraskynäkirjoittamiseen tai asiantuntijahaastatteluihin muilla verkkosivustoilla. Tämä voi auttaa lisäämään sivuston tunnettuutta verkossa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä omaan sivustoon.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että linkkien rakentaminen tulisi tehdä luonnollisella tavalla ja välttää epärelevantteja tai alhaisen laadun linkkejä, jotka voivat vahingoittaa sivuston mainetta hakukoneissa.

Sosiaalisen median hyödyntäminen

Sosiaalisen median hyödyntäminen voi olla tehokas tapa lisätä sivuston näkyvyyttä verkossa ja houkutella enemmän kävijöitä sivustolle. Yksi tapa tehdä tämä on jakaa sivuston sisältöä sosiaalisessa mediassa ja kannustaa käyttäjiä jakamaan sitä edelleen omille verkostoilleen. Tämä voi auttaa lisäämään sivuston tunnettuutta verkossa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä.

Toinen tapa hyödyntää sosiaalista mediaa on osallistua keskusteluihin ja vuorovaikutukseen käyttäjien kanssa eri alustoilla. Tämä voi auttaa luomaan vahvempia suhteita käyttäjiin ja lisäämään sivuston uskottavuutta verkossa. Lisäksi sosiaalisen median mainonta voi olla tehokas tapa tavoittaa uusia kävijöitä ja lisätä sivuston näkyvyyttä verkossa.

Kaikki nämä tekijät voivat auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä verkossa ja varmistamaan sen löydettävyyden sosiaalisen median kautta.

Verkkosivuston analytiikan seuraaminen

Verkkosivuston analytiikkatyökalut

Yksi tapa tehdä tämä on asentaa verkkosivustolle analytiikkatyökalu, kuten Google Analytics, joka antaa tietoa sivuston suorituskyvystä verkossa. Tämän avulla sivuston omistaja voi seurata esimerkiksi kävijämääriä, käyttäjien käyttäytymistä ja muita tärkeitä mittareita.

Tavoitteiden asettaminen ja seuranta

Toinen tapa seurata verkkosivuston analytiikkaa on asettaa tavoitteita ja seurata niiden saavuttamista analytiikkatyökalun avulla. Tämä voi auttaa mittaamaan esimerkiksi konversioprosenttia tai muita tavoitteita, jotka ovat tärkeitä sivuston menestyksen kannalta.

Data-analyysi ja muutokset

Lisäksi on tärkeää analysoida dataa ja tehdä tarvittavia muutoksia sivustoon sen perusteella, miten käyttäjät reagoivat siihen verkossa. Kaikki nämä tekijät voivat auttaa parantamaan sivuston suorituskykyä verkossa ja varmistamaan sen menestyksen.

Ammattilaisen apu uusien kotisivujen löytämiseen

Ammattilaisen apu uusien kotisivujen löytämiseen voi olla hyödyllistä erityisesti silloin, kun halutaan varmistaa sivuston näkyvyys verkossa. Hakukoneoptimointiin erikoistunut asiantuntija voi auttaa tekemään tarvittavia muutoksia sivustoon sen varmistamiseksi, että se löytyy helposti hakutuloksista. Lisäksi ammattilainen voi auttaa luomaan strategian linkkien rakentamiseen ja jakamiseen sekä hyödyntämään sosiaalista mediaa tehokkaasti.

Toinen tapa saada ammattilaisen apua uusien kotisivujen löytämiseen on käyttää markkinointitoimistoa tai digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa. Nämä ammattilaiset voivat auttaa luomaan kattavan markkinointistrategian, joka sisältää hakukoneoptimoinnin lisäksi muita markkinointikeinoja, kuten mainontaa ja sisällöntuotantoa. Kaikki nämä tekijät voivat auttaa parantamaan uusien kotisivujen näkyvyyttä verkossa ja varmistamaan niiden menestyksen pitkällä aikavälillä.

Usein kysyttyä

Miten voin varmistaa, että Google löytää uudet kotisivuni?

Google löytää uudet kotisivut yleensä automaattisesti, mutta voit varmistaa sen lisäämällä sivustosi Google Search Consoleen ja lähettämällä sivustosi kartan (sitemap) sinne.

Miten voin optimoida uudet kotisivuni paremmin löydettäviksi Googlesta?

Voit optimoida uudet kotisivusi paremmin löydettäviksi Googlesta käyttämällä avainsanoja, luomalla laadukasta sisältöä ja varmistamalla, että sivustosi on teknisesti hyvin rakennettu ja responsiivinen eri laitteille.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin Google löytää uudet kotisivuni?

Google löytää uudet kotisivut yleensä muutamassa päivässä, mutta se voi kestää pidempään riippuen sivustosi sisällöstä ja siitä, kuinka usein Google indeksoi sivustoja.

Mitä muita keinoja on saada uudet kotisivut löydettäviksi Googlesta?

Voit lisäksi lisätä linkkejä uusille kotisivuillesi muilta verkkosivuilta, jakaa niitä sosiaalisessa mediassa ja mainostaa niitä Google Ads -mainoksilla.