fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Tuni – Tampereen yliopiston tutkimukset ja hankkeet kaipaavat ylivoimaisen upeaa saavutettavaa kotisivua

Tampereen yliopisto, tunnettu lyhenteellä Tuni, on yksi Suomen johtavista korkeakouluista, joka panostaa korkealaatuiseen tutkimukseen ja innovatiivisiin hankkeisiin. Nykyisessä digitaalisessa maailmassa, jossa tiedon jakaminen ja saavutettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, Tuni -tutkimuksille ja hankkeille on elintärkeää omistaa ylivoimaisen upea ja saavutettava kotisivu. Vaikka Tampereen yliopistolla on oma kotisivupalvelu, se ei valitettavasti yllä samaan tasoon kuin huolellisesti toteutettu ja yksilöllisesti räätälöity WordPress-sivusto.

Miksi saavutettava kotisivu on elintärkeä?

1. Saavutettavuus: Yksi tärkeimmistä tekijöistä on saavutettavuus. Kaikkien käyttäjien, riippumatta heidän fyysisistä tai teknologisista rajoitteistaan, tulee pystyä käyttämään verkkosivustoa vaivattomasti. Laadukkaasti suunniteltu WordPress-kotisivu voi varmistaa, että kaikki sisältö on saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukijoiden avulla ja että sivuston rakenne on selkeä ja navigoitava.

2. Käyttäjäkokemus: Tunitutkimukset ja hankkeet hyötyvät suuresti sivustosta, joka tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Tämä tarkoittaa intuitiivista käyttöliittymää, nopeaa latausaikaa ja mobiiliystävällistä suunnittelua. WordPress tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, joiden avulla voidaan luoda käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti houkutteleva sivusto.

3. Viestinnän tehokkuus: Yliopistotutkimuksen ja hankkeiden monimutkaiset tulokset ja prosessit tarvitsevat selkeää ja tehokasta viestintää. Hyvin suunniteltu kotisivu voi helpottaa tutkimusten ja hankkeiden esittelyä, mikä parantaa tiedon ymmärrettävyyttä ja tavoitettavuutta.

Täysin räätälöity WordPress kotisivu vs. Tampereen yliopiston oma kotisivueditori

Vaikka Tampereen yliopisto tarjoaa oman kotisivupalvelun, se ei ole yhtä kattava kuin yksilöllisesti räätälöity WordPress-sivusto. Tässä muutamia syitä:

1. Räätälöitävyys: Bad Pixel Oy:n toteuttama kotisivu antaa mahdollisuuden luoda täysin yksilöllisiä ratkaisuja. Jokainen tutkimusprojekti tai hanke voi saada oman ainutlaatuisen ilmeensä ja toiminnallisuutensa, mikä tukee niiden erottumista ja brändäystä.

2. Laajennettavuus: Kotisivun moottorina WordPress tarjoaa laajan valikoiman laajennuksia, joiden avulla sivustoon voidaan lisätä uusia toiminnallisuuksia ilman suuria kustannuksia tai teknisiä haasteita. Tämä mahdollistaa esimerkiksi monimutkaisten lomakkeiden, tietokantojen tai visuaalisten esitysten integroimisen.

3. SEO-optimointi: WordPress on erinomainen alusta hakukoneoptimointiin (SEO). Tunitutkimusten ja hankkeiden näkyvyys hakukoneissa voi parantua merkittävästi räätälöityjen kotisivujen avulla, mikä tekee löydettävyydestä ja tiedon jakamisesta helpompaa.

Esimerkkejä saavutettavuuden ja kattavuuden parantamisesta

1. Visuaaliset elementit ja selkeä rakenne: Yksilöllisesti suunniteltu WordPress-sivusto voi hyödyntää korkealaatuisia visuaalisia elementtejä, kuten infografiikkaa ja kaavioita, jotka tekevät monimutkaisen tiedon ymmärrettäväksi. Tämä parantaa sekä tutkimusten että hankkeiden esittelyä ja houkuttelee laajemman yleisön.

2. Interaktiiviset ominaisuudet: WordPressin avulla voidaan lisätä interaktiivisia ominaisuuksia, kuten kyselyjä, kommentointimahdollisuuksia ja reaaliaikaisia chat-toimintoja. Nämä elementit voivat lisätä sivuston vuorovaikutteisuutta ja sitouttaa kävijöitä paremmin.

3. Responsiivisuus: Tutkimusten ja hankkeiden tulee olla saatavilla kaikilla laitteilla. Räätälöidyt kotisivut voidaan optimoida täydellisesti mobiililaitteille, mikä varmistaa, että tiedot ovat helposti saatavilla missä ja milloin tahansa.

Tampereen yliopiston tutkimuksille ja hankkeille on kriittistä omata ylivoimainen ja saavutettava kotisivu, joka vastaa nykypäivän digitaalisia vaatimuksia. Vaikka Tuni tarjoaa oman kotisivupalvelun, yksilöllisesti räätälöity verkkosivusto tarjoaa kattavamman, käyttäjäystävällisemmän ja saavutettavamman ratkaisun. Investoimalla korkealaatuiseen kotisivuun, Tampereen yliopisto voi varmistaa, että sen tutkimukset ja hankkeet saavuttavat laajan yleisön ja että tieto on helposti saatavilla kaikille käyttäjille.

Saavutettava ja tehokas kotisivu on avainasemassa tutkimusten ja hankkeiden menestyksessä ja näkyvyydessä. On aika siirtyä kohti yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja, jotka todella vastaavat nykypäivän vaatimuksia.

Bad Pixel Oy ketteränä mainostoimistona huolehtii sivuston laadusta ja toiminnasta. Toteutamme visuaalisesti tyylikkäät ja saavutettavat kotisivut. Kysy lisää!