fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Verkkosivu-uudistuksen kilpailutus: Näin onnistut

Pikavalikko:

Mikä on verkkosivu-uudistus?

Verkkosivu-uudistus tarkoittaa nykyisten verkkosivujen päivittämistä tai täydellistä uudelleensuunnittelua. Uudistus voi sisältää visuaalisen ilmeen parantamisen, teknisten ominaisuuksien lisäämisen, käyttäjäkokemuksen optimoimisen ja hakukoneoptimoinnin tehostamisen. Verkkosivu-uudistus on usein tarpeen, kun yrityksen tarpeet ja tavoitteet muuttuvat tai kun teknologia kehittyy ja sivusto vanhenee.

Miksi verkkosivu-uudistus on tarpeellinen?

Verkkosivu-uudistus on tärkeä investointi yritykselle, koska se vaikuttaa suoraan yrityksen digitaaliseen näkyvyyteen ja asiakaskokemukseen. Tässä muutamia syitä, miksi verkkosivu-uudistus on tarpeellinen:

 • Parantaa käyttäjäkokemusta: Modernit ja responsiiviset verkkosivut tarjoavat paremman käyttökokemuksen, mikä lisää kävijöiden sitoutumista ja vähentää sivustolta poistumista.
 • Parantaa hakukonenäkyvyyttä: Uudet verkkosivut voidaan optimoida hakukoneita varten, mikä parantaa sivuston sijoitusta hakutuloksissa ja lisää liikennettä.
 • Vahvistaa brändiä: Päivitetty visuaalinen ilme ja selkeä brändiviestintä vahvistavat yrityksen brändiä ja erottavat sen kilpailijoista.
 • Lisää toiminnallisuuksia: Uudet teknologiat ja ominaisuudet voivat parantaa sivuston toiminnallisuutta ja tarjota kävijöille enemmän arvoa.

Verkkosivu-uudistuksen suunnittelu

Verkkosivu-uudistuksen suunnittelu on ensimmäinen askel kohti onnistunutta projektia. Suunnitteluvaiheessa määritellään tavoitteet, kohdeyleisö ja sivuston toiminnallisuudet. Tämä vaihe sisältää myös nykyisen sivuston analysoinnin ja kilpailijoiden tutkimisen.

Tavoitteiden asettaminen

Määritä selkeät tavoitteet verkkosivu-uudistukselle. Tavoitteet voivat sisältää esimerkiksi käyttäjäkokemuksen parantamisen, myynnin kasvattamisen, brändin vahvistamisen tai uuden tuotteen tai palvelun lanseerauksen.

Kohdeyleisön määrittely

Kohdeyleisön ymmärtäminen on kriittistä onnistuneelle verkkosivu-uudistukselle. Selvitä, keitä sivustosi kävijät ovat, mitkä ovat heidän tarpeensa ja miten he käyttävät sivustoasi. Tämä auttaa suunnittelemaan sivuston, joka vastaa käyttäjien odotuksia ja tarpeita.

Sisältösuunnitelma

Laadi sisältösuunnitelma, joka kattaa kaikki sivustolle tarvittavat sisällöt. Tämä sisältää tekstisisällöt, kuvat, videot ja muut mediat. Sisällön tulee olla informatiivista, kiinnostavaa ja hakukoneoptimoitua.

Tekninen suunnitelma

Tekninen suunnitelma määrittelee, millä teknologioilla ja alustoilla uusi sivusto rakennetaan. Valitse teknologiat, jotka tukevat sivuston tavoitteita ja toiminnallisuuksia. WordPress on suosittu valinta verkkosivujen alustaksi sen joustavuuden ja laajan lisäosavalikoiman ansiosta.

Verkkosivu-uudistuksen kilpailutus

Kilpailutus on tärkeä vaihe verkkosivu-uudistuksessa, sillä sen avulla voit löytää parhaan mahdollisen kumppanin projektin toteuttamiseen. Kilpailutusprosessin avulla voit arvioida eri toimittajia ja valita heistä parhaan.

Tarjousten pyyntö ja toimittajat

Laadi tarjouspyyntö, joka sisältää kaikki olennaiset tiedot projektista. Tarjouspyynnössä tulee mainita:

 • Projektin taustatiedot ja tavoitteet
 • Nykyisen sivuston analyysi ja parannustarpeet
 • Kohdeyleisö ja heidän tarpeensa
 • Toiminnalliset ja tekniset vaatimukset
 • Aikataulu ja budjetti
 • Toimittajan valintakriteerit

Tämän jälkeen lähetä tarjouspyyntö Bad Pixel Oy:lle.

Vertailukriteerit

Määritä vertailukriteerit, joiden avulla arvioit saapuneet tarjoukset. Vertailukriteerit voivat sisältää:

 • Hinta: Vertaa toimittajien hintatarjouksia ja varmista, että ne ovat linjassa budjettisi kanssa.
 • Kokemus ja referenssit: Arvioi toimittajien kokemusta vastaavista projekteista ja pyydä referenssejä aiemmista töistä.
 • Projektinhallinta: Tarkista, miten toimittajat suunnittelevat projektinhallinnan ja kommunikoinnin kanssasi projektin aikana.
 • Tekninen osaaminen: Varmista, että toimittajilla on tarvittava tekninen osaaminen ja että he käyttävät ajanmukaisia teknologioita.
 • Asiakaspalvelu: Arvioi toimittajien asiakaspalvelun tasoa ja heidän kykyään vastata kysymyksiisi ja huoliisi.

Tarjousten arviointi

Arvioi tarjous vertailukriteerien perusteella ja valitse toimittaja, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Voit myös järjestää tapaamisen Bad Pixel Oy:n kanssa keskustellaksesi projektista tarkemmin ja varmistaaksesi, että valitset oikean kumppanin.

Mainostoimiston valinta

Mainostoimiston valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä verkkosivu-uudistuksen onnistumisen kannalta. Bad Pixel Oy eli hyvä mainostoimisto voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjoamaan asiantuntevaa tukea projektin aikana.

Paikalliset mainostoimistot

Paikallisen mainostoimiston valitseminen tarjoaa useita etuja. Esimerkiksi Mainostoimisto Bad Pixel Oy tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja paikallistuntemusta, mikä voi olla suuri etu projektille. Paikalliset toimistot tuntevat alueen markkinat ja kilpailutilanteen, ja he voivat tarjota nopeaa ja joustavaa palvelua.

Kokemus ja osaaminen

Valitse mainostoimisto, jolla on vankka kokemus verkkosivu-uudistuksista ja joka tuntee alan parhaat käytännöt. Pyydä referenssejä aiemmista projekteista ja tarkista toimiston portfolio nähdäksesi, millaisia sivustoja he ovat toteuttaneet.

Asiakaspalvelu ja yhteistyö

Hyvä asiakaspalvelu ja sujuva yhteistyö ovat avainasemassa onnistuneessa verkkosivu-uudistuksessa. Valitse mainostoimisto Bad Pixel, joka kuuntelee tarpeitasi ja on valmis tekemään tiivistä yhteistyötä kanssasi projektin aikana.

Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti ja tärkeä osa markkinointia. Hyvin suunnitellut ja toimivat kotisivut voivat houkutella uusia asiakkaita, parantaa asiakaskokemusta ja vahvistaa brändiä.

Responsiivinen suunnittelu

Responsiivinen suunnittelu varmistaa, että kotisivut toimivat hyvin kaikilla laitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tämä on erityisen tärkeää, koska yhä useammat käyttäjät selaavat verkkosivuja mobiililaitteilla.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi on keskeinen osa kotisivujen suunnittelua. SEO auttaa parantamaan sivuston näkyvyyttä hakukoneissa, mikä voi lisätä liikennettä ja houkutella uusia asiakkaita. Varmista, että kotisivut on optimoitu avainsanoille, jotka ovat relevantteja yrityksellesi ja kohdeyleisöllesi.

Käyttäjäystävällisyys

Käyttäjäystävälliset kotisivut tarjoavat helpon ja intuitiivisen navigoinnin, mikä parantaa käyttäjäkokemusta. Selkeä ja looginen rakenne, hyvät visuaaliset elementit ja nopeasti latautuvat sivut ovat tärkeitä tekijöitä.

Verkkosivu-uudistuksen toteutus

Verkkosivu-uudistuksen toteutus on vaihe, jossa suunnitelmat muuttuvat konkreettisiksi toimenpiteiksi. Tämä vaihe sisältää sivuston suunnittelun, kehittämisen, testauksen ja julkaisun.

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa luodaan sivuston visuaalinen ilme ja määritellään sivuston rakenne ja toiminnallisuudet. Graafinen suunnittelu ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu ovat keskeisiä osa-alueita tässä vaiheessa.

Kehitys

Kehitysvaiheessa sivusto rakennetaan teknisesti. Tämä sisältää HTML-, CSS-, PHP- ja JavaScript-koodauksen sekä mahdollisten lisäosien ja integrointien toteuttamisen. WordPress on suosittu alusta, joka tarjoaa joustavuutta ja monipuolisia ominaisuuksia.

Testaus

Testausvaiheessa varmistetaan, että sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja selaimilla. Testaus sisältää myös toiminnallisten ominaisuuksien, kuten lomakkeiden ja ostoskorin, tarkistamisen.

Julkaisu

Julkaisuvaiheessa uusi sivusto siirretään tuotantoon ja tehdään julkiseksi. Tämä vaihe sisältää myös vanhan sivuston varmuuskopioinnin ja tarvittavien uudelleenohjausten asettamisen.

Verkkosivu-uudistus ja seuranta

Verkkosivu-uudistus ei pääty julkaisuvaiheeseen, vaan se vaatii jatkuvaa seurantaa ja optimointia. Sivuston suorituskykyä tulee seurata ja analysoida, jotta voidaan tehdä tarvittavia parannuksia.

Analytiikka

Käytä verkkosivujen analytiikkatyökaluja, kuten Google Analyticsia, seuratakseen sivuston liikennettä ja käyttäjäkäyttäytymistä. Analytiikkatiedot auttavat ymmärtämään, mitkä sivut ja sisällöt toimivat hyvin ja mitkä vaativat parannusta.

Päivitykset

Pidä sivusto ajan tasalla säännöllisten päivitysten avulla. Tämä sisältää sekä sisällön päivittämisen että teknisten ominaisuuksien ja tietoturvan ylläpidon.

Jatkuva kehitys

Verkkosivut eivät ole koskaan valmiit, vaan niitä tulee kehittää jatkuvasti. Seuraa uusia teknologioita ja trendejä ja ole valmis tekemään tarvittavia muutoksia sivuston parantamiseksi.

Mainostoimisto Bad Pixel Oy

Mainostoimisto Bad Pixel Oy tarjoaa kattavat palvelut verkkosivu-uudistuksen kilpailutukseen ja toteutukseen. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa takaavat, että projekti etenee sujuvasti ja että tulokset ovat korkealaatuisia.

Räätälöidyt ratkaisut

Bad Pixel Oy tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat kunkin asiakkaan erityistarpeita. Tämä takaa, että verkkosivu-uudistus on tehokas ja että se tuottaa haluttuja tuloksia.

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu on Bad Pixel Oy:n vahvuus. He kuuntelevat asiakkaiden tarpeita ja tavoitteita ja tarjoavat tukea ja neuvontaa koko projektin ajan. Tämä varmistaa, että asiakkaat saavat juuri ne ratkaisut, joita he tarvitsevat menestyäkseen.

Jatkuva tuki ja kehitys

Bad Pixel Oy tarjoaa jatkuvaa tukea ja kehitystä verkkosivujen ylläpidossa ja optimoinnissa. Tämä sisältää säännölliset analyysit, raportoinnin ja strategian päivittämisen, jotta sivusto pysyy ajan tasalla ja tuottaa parhaita mahdollisia tuloksia.

Bad Pixel Oy – Verkkosivujen kilpailutus

Verkkosivu-uudistuksen kilpailutus on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Kilpailutuksen avulla voit löytää parhaan mahdollisen kumppanin projektin toteuttamiseen ja varmistaa, että verkkosivu-uudistus on onnistunut. Tähän tietenkin kannattaa valita Mainostoimisto Bad Pixel toteuttamaan projektia.

Mainostoimiston valinta on keskeinen osa kilpailutusta, ja paikalliset toimistot, kuten Mainostoimisto Bad Pixel Oy, voivat tarjota merkittäviä etuja. Heidän räätälöidyt ratkaisut, henkilökohtainen palvelu ja jatkuva tuki varmistavat, että verkkosivu-uudistus tuottaa haluttuja tuloksia ja auttaa yritystäsi menestymään.

Muista, että verkkosivujen ylläpito ja optimointi ovat jatkuvia prosesseja, jotka vaativat seurantaa ja kehitystä. Huolellinen suunnittelu, oikean kumppanin valinta ja jatkuva seuranta auttavat sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset verkkosivujen markkinoinnissa ja asiakaskokemuksessa.