fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

WordPressin Gutenberg editori: Moderni työkalu sivujen luomiseen

WordPress Gutenberg editori on verkkosivujen luomisen uusi aalto. Tämä moderni editori on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen intuitiivisen ja tehokkaan työkalun sivujen suunnitteluun ja muokkaamiseen. Gutenberg on WordPressin oletuseditori, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda monipuolisia ja houkuttelevia sivuja ilman syvällistä koodaustaitoa.

Gutenberg editorin ominaisuudet ja toiminnot

Gutenberg eroaa perinteisestä WordPress-editorista merkittävästi. Sen sijaan yhdestä suuresta sisältöruudusta, Gutenberg jakaa sivun tai artikkelin useisiin lohkoihin, joista jokainen hallitsee yhtä sisältöelementtiä. Näitä lohkoja ovat esimerkiksi teksti, kuva, otsikko, galleria ja monia muita.

Yksi Gutenbergin suurimmista eduista on sen modulaarinen rakenne. Käyttäjät voivat helposti lisätä, poistaa ja järjestellä lohkoja tarpeen mukaan, mikä antaa heille täyden hallinnan sivun rakenteesta ja ulkoasusta. Lisäksi Gutenberg tarjoaa laajan valikoiman valmiita lohkoja ja mukautettavia asetuksia, joiden avulla käyttäjät voivat räätälöidä sivunsa juuri haluamallaan tavalla.

Kun Gutenbergia yhdistetään Advanced Custom Fields (ACF) -lisäosaan, sen mahdollisuudet kasvavat entisestään. ACF on WordPress-lisäosa, joka mahdollistaa mukautettujen sisältötyyppien ja kenttien luomisen, millä saadaan erittäin monipuolisia ja laajoja asioita toteutetuksi.

Gutenberg ja ACF: Parhaat Käytännöt

Yhdistämällä Gutenberg ja ACF, käyttäjät voivat luoda erittäin monipuolisia ja joustavia sivuja, jotka vastaavat täysin heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan. ACF:n avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja kenttiä ja sisältötyyppejä, jotka voidaan helposti integroida Gutenberg-lohkoihin.

Esimerkiksi voit luoda mukautetun sisältötyypin ”Tuotteet” ACF:n avulla ja lisätä sille kentät, kuten nimi, kuvaus, hinta ja kuva. Sen jälkeen voit käyttää Gutenbergia luomaan sivun, jossa on ”Tuotteet” -lohko, joka automaattisesti näyttää kaikki ACF:n kentät luomiesi tuotteiden kanssa.

Gutenbergin ja ACF:n Hyödyt:

  1. Helppokäyttöisyys: Gutenbergin ja ACF:n yhdistelmä tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen työkalun sivujen luomiseen ja muokkaamiseen.
  2. Joustavuus: Yhdistelmä mahdollistaa monipuolisten ja joustavien sivurakenteiden luomisen ja laajamittaisen muokattavuuden teknisesti.
  3. Tehokkuus: Gutenbergin ja ACF:n avulla voit luoda sivuja nopeasti ja tehokkaasti, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  4. Mukautettavuus: Voit helposti mukauttaa sivuja juuri haluamallasi tavalla ACF:n avulla, mikä antaa sinulle täyden hallinnan sivun sisällöstä ja ulkoasusta.
  5. Laajennettavuus: Gutenbergia ja ACF:ää voidaan laajentaa lisäosilla ja laajennuksilla tarpeen mukaan, mikä tekee niistä erittäin monipuolisen työkalun WordPress-sivustojen kehittämiseen.

Gutenbergin ja ACF:n yhdistelmä tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen työkalun WordPress-sivustojen suunnitteluun ja kehittämiseen. Niiden avulla voit luoda ammattimaisia ja dynaamisia sivuja. Bad Pixel Oy on erikoistunut WordPress-sivustojen kehittämiseen ja hallitsee Gutenbergin ja ACF:n käytön. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua luomaan juuri sellaisen sivuston kuin tarvitset!

Bad Pixel Oy on tottunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita verkkosivuratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa. Yritys on erikoistunut WordPress-alustaan, ja se hallitsee sekä WordPressin oman Gutenberg-editorin että kaikki muut ulkoiset käytössä olevat kotisivueditorit.

WordPressin Gutenberg-editori tarjoaa käyttäjilleen modernin ja tehokkaan työkalun sivujen luomiseen ja muokkaamiseen.

Bad Pixel Oy on alan ammattilainen ja hallitsee kaikki muutkin kotisivueditorit, kuten Elementor, Beaver Builder, WPBakery Page Builder ja muut. Olemme perehtyneet näiden editorien toimintoihin ja käyttöön, mikä mahdollistaa asiakkaiden sivustojen rakentamisen monipuolisesti ja joustavasti.

Palveluissa ei ole rajoituksia sen suhteen, mitä kotisivueditoria käytetään. Valitsemme aina parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivan editorin ja varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia ja vaatimuksia. Tämä joustavuus ja monipuolisuus ovat olennainen osa Bad Pixel Oy:n palveluja, ja ne mahdollistavat laadukkaiden ja yksilöllisten verkkosivujen luomisen kaikille.

Bad Pixel tarjoaa täysin räätälöityjä ratkaisuja, mutta myöskin kotisivueditoreilla varustettuja ratkaisuja. Tilanne ja tarve kartoitetaan aina projekti kohtaisesti. Voimme myös muokata, päivittää ja uudistaa olemassa olevia toteutuksia, mitkä ovat tehty esimerkiksi tämän tyylisellä sivurakentajalla.

Ensisijaisesti Bad Pixel Oy ei suosi kotisivueditoreita, vaan sivusto toteutetaan räätälöidysti, mutta hoidamme helposti myös projektin, mikäli tällaisia tulee. Tiedustele lisää!