fbpx
Bad Pixel logo

360 kuvaus

360 videokuvaus, sekä 360 valokuvaus

Oletko miettinyt virtuaalista tilaesittelyä tai mahdollisesti 360 yritysvideota jota on mahdollista käyttää virtuaalilaseilla tai käännellä kuvakulmaa esimerkiksi youtubessa?

Pääset luomaan kiinteistöjen, lomakohteiden, tapahtumien tai paikkojen esittely täysin uudelle tasolle. Virtuaalitodellisuus antaa huomiota ja ovat sisällöltään sitouttavampia.

Markkinoijan näkökannalta 360 video avaa uusia mahdollisuuksia, sekä täysin uusia ulottuvuuksia.

Mikä on 360-kamera ja kuinka se toimii?

Panoramat ovat arkipäivää kännyköissä, mutta mitä jos voisit ottaa panoraamavideota, jota on mahdollista pyörittää miten päin tahansa 360 astetta? Nyt se on mahdollista ja vielä meidän toimesta!

Tekniikka mahdollistaa yritysvideon esimerkiksi youtubeen, minkä katsomiskulmaa on mahdollista käännellä 360 astetta.

Videota voidaan käyttää myös virtuaalilaseilla virtuaalitodellisuuden tapaan. Eli et vain katso videota, olet itse menossa mukana videossa.

Mallivideo

360 videon mahdollisuudet

360-asteen videokuvauksen avulla voit astua katsojan saappaisiin ja tarjota ainutlaatuisen kokemuksen. Tämä innovatiivinen tekniikka mahdollistaa katsojille täyden hallinnan näkökulmastaan, liikuttaen heidät suoraan tarinan keskipisteeseen.

Interaktiivinen Kokemus: 360 videokuvauksen avulla katsoja voi itse valita, minne haluaa katsella. Tämä interaktiivinen lähestymistapa luo osallistavan kokemuksen, joka erottuu perinteisestä videomateriaalista.

Todellisuuden Tuntu: Liikkuvat kuvat yhdistettynä 360 asteen näkökulmaan luovat vaikutelman siitä, että katsoja on fyysisesti läsnä tapahtumapaikalla. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota virtuaalimatkoja, opastettuja kierroksia tai interaktiivisia tapahtumaelämyksiä.

Markkinointi ja Brändäys: 360 asteen videot voivat vahvistaa brändisi ja tuoda esiin tuotteitasi tai palveluitasi ainutlaatuisella tavalla. Voit esimerkiksi tarjota virtuaaliesittelyjä tiloistasi tai esitellä tuotteitasi moniulotteisemmin.

Tapahtumien Dokumentointi: 360 asteen videot ovat erinomainen tapa tallentaa tapahtumia ja hetkiä. Ne voivat välittää tunnelman ja ympäristön autenttisesti, aivan kuin katsoja olisi paikan päällä.

360 videokuvauksen mahdollisuudet ovat laajat ja antavat luovuudelle siivet. Tämä tekniikka muuttaa perinteisen katsojan roolin, tarjoten osallistavan ja vaikuttavan kokemuksen, joka jää varmasti mieleen.

Interaktiivinen video, tilaesittely, virtuaalitodellisuus, some video, tapahtumakuvaus, lomakohteen kuvaus, yleistä tietoa 360 kuvauksesta

Pyydä tarjous 360 kuvauksesta / 360 videosta

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.