Google, Bing ja Some

#mainos #sosiaalinen #media #hakusanamainonta

Google on ehdottomasti haetuin hakukone ympäri maapallon. Hyvänä kakkosena tulee Bing ja myös sosiaaliset mediat. Yrityksen mainontaa saadaan hyvin yksilöllisesti ja segmentoidusti esitettyä kyseisissä palveluissa.

Tuotteistamme löytyy niin hakukoneiden, kuin sosiaalisen mediankin ratkaisuja kevytyrittäjille, pienyrittäjille sekä suuremmille yrityksille. Esimerkiksi yrityksesi uutta videomainos voidaan esittää niin sosiaalisessa mediassa kuin kotisivuillakin. Mainoksesta voidaan tehdä yksilöllinen asiakassegmenttiin kohdennettuna, jolloin se antaa parhaan mahdollisen tuloksen. Mainonta on mahdollista myös toteuttaa niin, että ne ilmestyvät näkyviin vain kun niitä haetaan, jolloin tavoitat potentiaaliset asiakkaat silloin kun heillä on tarvetta tuotteille tai palveluillesi.

Vaikka asiakkaasi olisivat aktiivisia somettajia, yrittäjällä saattaa tulla some aikataulu vastaan kun töitäkin pitäisi tehdä välillä. Tälläisessa tapauksessa sosiaalisen median mainonta on omiaan. Voimme luoda yritysprofiilin yrityksesi muottiin ja ohjata mainosliikenteen joko sinne, tai uusille kotisivuillesi.

Nopeita tuloksia jo pienellä ja kustannustehokkaalla budjetilla.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä Google, Bing tai Some tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Google mainonta, Bing mainonta, Sosiaalisen median mainonta, Videomainos, Youtube mainos, Tekstimainokset, Kuvamainokset, Blogimainonta, Yrityssivut

 

Pyydä tarjous hakukone tai some palveluista

    Budjetti:

    Sinua saattaa kiinnostaa myös muut tuotteemme