fbpx
Bad Pixel logo

Google, Bing ja Some

Google, Bing ja Some

#mainos #sosiaalinen #media #hakusanamainonta

Google on ehdottomasti haetuin hakukone ympäri maapallon. Hyvänä kakkosena tulee Bing ja myös sosiaaliset mediat. Yrityksen mainontaa saadaan hyvin yksilöllisesti ja segmentoidusti esitettyä kyseisissä palveluissa.

Video ja kuvatuotanto sosiaaliseen mediaan

Sinulla saattaa olla jo videoclippejä ja kuvia tuotteistasi mitä haluaisit tuoda paremmin esiin sosiaalisessa mediassa, tai kaipaat kokonaisvaltaista pakettia jotta sometilisi saadaan näyttämään paremmalle.

Luomme video ja kuvasisältöä esimerkiksi musiikilla höystettynä eri väyliin aina tapauskohtaisesti. Tiedustele lisää, niin kurkataan some kuntoon!

Yleistä

Tuotteistamme löytyy niin hakukoneiden, kuin sosiaalisen mediankin ratkaisuja kevytyrittäjille, pienyrittäjille sekä suuremmille yrityksille. Esimerkiksi yrityksesi uutta videomainos voidaan esittää niin sosiaalisessa mediassa kuin kotisivuillakin. Mainoksesta voidaan tehdä yksilöllinen asiakassegmenttiin kohdennettuna, jolloin se antaa parhaan mahdollisen tuloksen. Mainonta on mahdollista myös toteuttaa niin, että ne ilmestyvät näkyviin vain kun niitä haetaan, jolloin tavoitat potentiaaliset asiakkaat silloin kun heillä on tarvetta tuotteille tai palveluillesi.

Vaikka asiakkaasi olisivat aktiivisia somettajia, yrittäjällä saattaa tulla some aikataulu vastaan kun töitäkin pitäisi tehdä välillä. Tällaisessa tapauksessa sosiaalisen median mainonta on omiaan. Voimme luoda yritysprofiilin yrityksesi muottiin ja ohjata mainosliikenteen joko sinne, tai uusille kotisivuillesi.

Nopeita tuloksia jo pienellä ja kustannustehokkaalla budjetilla.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä Google, Bing tai Some tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Sosiaalisen median videot, Google mainonta, Bing mainonta, Sosiaalisen median mainonta, Videomainos, Youtube mainos, Tekstimainokset, Kuvamainokset, Blogimainonta, Yrityssivut

Pyydä tarjous hakukone tai some palveluista

    Budjetti:

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.