fbpx
Bad Pixel logo

3D-tulostus

3D-tulostus

Tulostetaanko prototyyppi ideastasi tai tarvitsemasi varaosa laitteeseen? 3D-tulostus avaa suuria mahdollisuuksia prototyyppien tulostamiseen. Tietokoneen näytöllä näkyvä 3D mallinnettu tuote saadaan käsien ulottuville fyysiseksi tuotteeksi. Mahtavaa!

Käyttämämme teollisuustason tulostin pääsee tulostimissa suurimpiin lukuihin, eli tulostettava pinta-ala voi olla jopa 500 x 500 x 500mm suurella tulostustarkkuudella. Teollinen PCB jopa yli 200 tunnin kestävällä tulostuksella onnistuu.

3D tulostus soveltuu hyvin pienemmille tuotemäärille kuten esimerkiksi prototyyppien vedokset tai esimerkiksi uniikki asiakaslahja. Lisäksi esimerkiksi vedokset ennen suurempaan tuotantoon laittamista sopivat hyvin tulostukseen.

Minulta löytyy 3D-malli voisitteko tulostaa?

Kyllä, mutta 3d tulostettava malli tarvitsee ensin tarkastaa jotta se on soveltuva tulostamiseen. Lisäksi tarkempi arvio itse tulostuksesta voidaan antaa vasta kun malli on ajettu tulostus ohjelmiston läpi.

Suunnitteletteko 3D malleja?

Suunnittelemme 3d malleja, ja saamme julkaistua niitä myös esimerkiksi kuvina kotisivuille ja esikatseltavaksi. Lisäksi laitteen animaatiotkin ovat mahdollisia. Kerro lisää, niin katsotaan sinulle sopiva 3d suunnittelu tai 3d mallinnus.

3D-tulostus hinnasto

Käytännössä tulostamiseen ei ole yhtä ja samaa hintaa, syystä että filamentit ja tulostusajat vaihtelevat suuresti. Tästä syystä emme halua veloittaa sinua kalleimmalla filamenttiyhdisteellä, vaikka projektisi toimisi täysin myös edullisemmalla muoviyhdisteellä. Lisäksi jos tuotteesi tarvitsee suunnitella erikseen, suunnittelutyö tulee aina erikseen.

3D prototyypin tulostus tai tulostus ylipäätään ei ole nopeaa työtä. Tulostusnopeuteen vaikuttavat todella moni asia. Vahvuudet, täyttöaste, mitat, tulostustarkkuus, suuttimen koko yms. Pienikin tulostustyö saattaa ottaa minimissään tunnin nopeallakin laadulla ja kolme hienolla tarkkuudella. Joten siksi on tärkeää ajaa suunnitelma ensin ohjelmistomme läpi jotta saamme arviota tulostusajasta asiakkaan toiveet huomioiden.

Ohjehintoja:
– Käyttötunti 5€ / h (sisältää yleisen ylläpidon ja kulut)
– 3D Suunnittelu 89€ / h
– Filamentit alk. 5€ / 100g

Tiedustele tarkempi arvio.

3D tulostimen filamentit

Tulostettavia filamentteja löytyy moneen lähtöön, niin väriin, kuin materiaaliin katsoen. Osa tulostettavista filamenteistä on haastavampia, kuin taas yleisimmät kuten PLA filamentti ovat helppoa tulostettavaa. Materiaaleja löytyy laajalla skaalalla, puukuidusta, kiveen ja kaikkea sille välille.

Tarkempia tietoja ja ominaisuuksista filamenteistä: PLA, ABS, Nylon, PET, ASA, EasyWood™, MetalFil™ Copper, Steelfill, Stonefil, Polypropeeni, Polykarbonaatti, TPE, TPU, PVA, sekä yleistä tietoa.

Pyydä tarjous 3D-tulostuksesta / 3D suunnittelusta

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.