Kotisivut ja verkkokaupat

Verkosta se löytyy ja toimii laitteista riippumatta.

Yrityksen kotisivut tukevat myyntiä, antavat informaatiota sekä ovat käytössä 24/7. Kotisivujen tuoma lisäetu tuotteiden, palveluiden sekä yrityksen mainonnassa on huomattava. Olitpa sitten kevytyrittäjä tai pitkänlinjan konkari tuotteita löytyy kevyestä raskaampiin järjestelmiin.

Yrityksen verkkokauppa on loistava tapa tukea kivijalkamyymälän tai showroomin palveluita sekä tuotteita. Yksilöllinen verkkokauppa antaa ajantasaiset varastosaldot, tuotelistat sekä paljon muuta asiakkaan, sekä yrityksen käyttöön. Verkkokauppa, joka on suunniteltu yrityksen graafiseen ilmeeseen, sekä on käsityönä tehty antavat arvokkaan, sekä loisteliaan kuvan myös yrityksen imagosta.

Kotisivut tai verkkokauppa voidaan toteuttaa myös tukemaan messuja, tapahtumia, tilaisuuksia, portaaleja, live tapahtumia, keikkoja. Käytännössä mahdollisuudet ovat rajattomat.

Kauttamme saat myös yleisimmät maksutavat verkkomaksuominaisuuden verkkokauppaan tai ajanvarausjärjestelmään.

Toteuttamamme tuotteet toimivat responsiivisesti, joka käytännössä tarkoittaa, että ne skaalautuvat laitteesta riippumatta aina oikein. Tämä takaa sen, että sisältö näkyy oikein, ja on muovattavissa laitteen koon mukaan. Päivitämme myös old-school sivuja mobiiliystävällisiksi, sekä tarvittaessa päivitämme ne julkaisujärjestelmään.

Ajanvarausjärjestelmät

Haluatko automatisoida yritystoimintaasi esimerkiksi ajanvarausjärjestelmällä? Tehosta liiketoimintaasi helpottamalla myös asiakkaan käyttökokemusta sähköisesti verkossa. Ajanvarausjärjestelmät toimivat tehokkaasti verkossa, sekä niihin on mahdollista liittää myös verkkomaksamisen ominaisuus.

Yrityksen käyntikorttisivut

Kevyt-yrittäjille meillä on tarjolla käyntikorttisivuja. Käyntikorttisivut ovat digitaalinen käyntikortti verkossa, paperisen käyntikortin tapaan. Sivut ovat rakennettu kevyeksi rakenteeltaan, ja sieltä on löydettävissä vain tarvittava pienimuotoinen tieto yrityksestä. Käyntikorttisivuston yhteydessä kannattaakin tilata myös paperiset käyntikortit samaan pakettiin, jolloin voit ohjata asiakasliikenteesi valittuun verkko osoitteeseen.

Webhotelli ja domainpalvelut

Hoidamme Sinulle helposti päivitettävät sivut, kotisivudomainit eli www osoitteen, sekä kauttamme saat myös webhotellit ja sähköpostit. Voit myös halutessasi varata pelkän kotisivuosoitteen domainparkkiin kauttamme.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä www tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Kotisivu, Verkkokauppa, Katalogi, Webhotelli, Domain, Digitaalinen kuvasto, Sähköpostimainonta, Uutiskirje, Sähköiset lomakkeet, Ajanvarausjärjestelmä, Digituotteet, Digitaalinen mainonta, Sosiaalisen median mainonta, Videomainonta, Yritysvideo, Mainosvideo, yleistä tietoa digitalisaatiosta

Pyydä tarjous www palveluista

    Budjetti:

    Sinua saattaa kiinnostaa myös muut tuotteemme