fbpx
Bad Pixel logo

Kotisivut ja verkkokaupat

Kotisivut ja verkkokaupat yritykselle

Verkosta se löytyy ja toimii laitteista riippumatta.

Yrityksen kotisivut tukevat myyntiä, antavat informaatiota sekä ovat käytössä 24/7. Kotisivujen tuoma lisäetu tuotteiden, palveluiden sekä yrityksen mainonnassa on huomattava. Olitpa sitten kevytyrittäjä tai pitkänlinjan konkari tuotteita löytyy kevyestä raskaampiin järjestelmiin. Toteutamme pääosin ratkaisumme WordPress julkaisujärjestelmällä räätälöidysti, mutta myös muut järjestelmät ovat tuttuja ja koodaustaito on kohdallaan.

Yrityksen verkkokauppa on loistava tapa tukea kivijalkamyymälän tai showroomin palveluita sekä tuotteita. Yksilöllinen verkkokauppa antaa ajantasaiset varastosaldot, tuotelistat sekä paljon muuta asiakkaan, sekä yrityksen käyttöön. Verkkokauppa, joka on suunniteltu yrityksen graafiseen brändi ilmeeseen, sekä on käsityönä tehty antavat arvokkaan, sekä loisteliaan kuvan myös yrityksen imagosta.

Verkkokaupoissa yrityksille räätälöimme WooCommerce lisäosan yrityksesi tarpeisiin. Yrityksen verkkokauppa on erinomainen tapa laajentaa liiketoimintaa verkossa. Laadukkaat verkkosivut, jotka on suunniteltu tukemaan helppoa navigointia ja selkeää tuote-esittelyä, voivat houkutella asiakkaita ja lisätä myyntiä.

Kotisivut tai verkkokauppa yritykselle

Verkkopalvelut ja nettisivut voidaan toteuttaa myös tukemaan messuja, tapahtumia, tilaisuuksia, portaaleja, live tapahtumia, keikkoja. Käytännössä mahdollisuudet ovat nettisivuissa rajattomat. Kotisivut ovat nykyliiketoiminnan tärkeä osa. Ne ovat usein yrityksen ensimmäinen vaikutelma verkossa ja voivat ratkaista sen, houkutellaanko potentiaalisia asiakkaita vai menetetäänkö heidän kiinnostuksensa jo alkumetreillä. Tehokkaat ja ammattimaiset nettisivut ovat avainasemassa yrityksen verkkonäkyvyydessä.

WordPress kotisivut tarjoavat monipuolisen ja käyttäjäystävällisen alustan verkkosivujen rakentamiseen. Nettisivut toteutettuna WordPressillä ovat suosittuja monille yrityksille niiden joustavuuden ja helpon päivitettävyyden vuoksi.

Kauttamme saat myös yleisimmät maksutavat verkkomaksuominaisuuden verkkokauppaan tai ajanvarausjärjestelmään. Bad Pixel suunnittelee kotisivuja, sekä toteuttaa niitä helposti ja vaivatta. Kun etsit nettisivujen tekijää otahan yhteyttä!

Toteuttamamme tuotteet toimivat aina responsiivisesti. Responsiivinen kotisivu käytännössä tarkoittaa, että ne skaalautuvat laitteesta riippumatta aina oikein. Responsiiviset verkkosivut takaavat sen, että nettisivujen sisältö näkyy oikein, ja on muovattavissa laitteen koon mukaan. Päivitämme myös vanhempia verkkosivuja mobiiliystävällisiksi, sekä tarvittaessa päivitämme ne julkaisujärjestelmään. Laadukkaat verkkosivut ovat investointi, joka kannattaa. Ne tuovat näkyvyyttä, lisäävät luottamusta ja auttavat vahvistamaan yrityksen brändiä verkossa.

Verkkopalvelut, mitkä toimivat kuten verkkosivut – yrityksen intranet

Toteutamme myös laajoja intranet, sekä extranet palveluita räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin. Intranet on yritykselle tärkeä osa liiketoimintaa monesta eri syystä. Intranetin avulla yritys voi parantaa sisäistä kommunikointia, työntekijöiden tehokkuutta ja yhteistyötä sekä helpottaa tiedon jakamista organisaatiossa.

Yksi tärkeimmistä syistä intranetin käyttöön yrityksessä on sen mahdollistama parannettu sisäinen kommunikointi.

Ajanvarausjärjestelmät

Haluatko automatisoida yritystoimintaasi esimerkiksi ajanvarausjärjestelmällä? Tehosta liiketoimintaasi helpottamalla myös asiakkaan käyttökokemusta sähköisesti verkossa. Ajanvarausjärjestelmät toimivat tehokkaasti verkossa, sekä niihin on mahdollista liittää myös verkkomaksamisen ominaisuus.

Yrityksen edulliset kotisivut

Kevyt-yrittäjille meillä on tarjolla pieniä käyntikorttisivuja. Käyntikorttisivut ovat digitaalinen käyntikortti verkossa, paperisen käyntikortin tapaan. Sivut ovat rakennettu kevyeksi rakenteeltaan, ja sieltä on löydettävissä vain tarvittava pienimuotoinen tieto yrityksestä. Käyntikorttisivuston yhteydessä kannattaakin tilata myös paperiset käyntikortit samaan pakettiin, jolloin voit ohjata asiakasliikenteesi valittuun verkko osoitteeseen. Kotisivut yrityksille ovat kuin digitaalinen käyntikortti. Ne heijastavat yrityksen identiteettiä ja tarjoavat asiakkaille tärkeää tietoa ja ensivaikutelman yrityksestä. Näiden kevyiden nettisivujen hinta on hieman edullisempi pienen kokonsa takia, joten jos etsin kotisivujen halpaa hintaa niin kannattaa kysyä tarjous.

Kun etsit edullisia nettisivuja yritykselle hinta edellä, meillä on tarjota myös kuukausimaksullisia paketteja, jolloin hoidamme palvelun.

Etsinnässä WordPress kotisivut tai WordPress verkkokauppa?

Toteutamme pääosin kotisivuja WordPress julkaisujärjestelmällä. Räätälöimme tuotteen täysin yrityksesi vaatimuksiin. WordPress kotisivujen hinta vaihtelee alalla paljon, sen helpon ylläpitoliittymän takia. Tämän vuoksi myös teknisessä laadussa on huomattavia eroavaisuuksia. Bad Pixel on keskittynyt tyylikkään ulkokuoren lisäksi myös tekniseen puoleen eli ns. konepellin alle, jotta yrityksesi WordPress kotisivu on mahdollisimman tietoturvallinen. WordPress julkaisujärjestelmällä pystytään myös toteuttamaan laajoja, sekä monipuolisia WordPress verkkokauppoja.

Lue lisää WordPressistä.

Webhotelli ja domainpalvelut

Hoidamme sinulle helposti päivitettävät kotisivut, mihin voidaan laajentaa myös verkkokauppa jälkikäteen, domainin eli www osoitteen. Lisäksi kauttamme saat myös webhotellit ja sähköpostit. Voit myös halutessasi varata pelkän kotisivuosoitteen domainparkkiin kauttamme.

Miksi valita Bad Pixel Oy toteuttamaan projekti?


Asioita ei jätetä puolitiehen

Hommat hoidetaan maaliin saakka, ja ohjeistetaan niin että kukaan ei jää ihmettelemään.

Tietoturva

Seuraamme projektien tietoturvaa ja hoidamme tarvittavat toimenpiteet turvallisuuden parantamiseksi.

Graafinen ulkoasu

Ulkoasut suunnitellaan aina projekti kohtaisesti, joten ilme myötäilee niin brändiä ja hivelee käyttäjän silmää ja käyttäytymistä.

Ammattitaito

Bad Pixel elää ja hengittää digitaalisuutta ja kaikkea sen ympärillä. Monien vuosien kokemus ja valppaus trendeistä ennen kuin ne kukoistavat valtavirran aalloksi antaa etumatkaa.

Ylläpito & hosting

Kauttamme saat kaiken tarvittavan kotisivuihin ja verkkokauppoihin. Hoidamme sinulle www osoitteen, sekä palvelintilat sähköposteineen. Myös virtuaalipalvelimet tarvittaessa.

Helppokäyttöisyys

Vaikka projektin lopputulos olisi upea ja mahtava, mutta jos kukaan ei sitä osaa käyttää niin homma kaatuu siihen. Tästä syystä ohjeistamme projektit perusteellisesti.


Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä www tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Kotisivu, Verkkokauppa, Katalogi, Webhotelli, Domain, Digitaalinen kuvasto, Sähköpostimainonta, Uutiskirje, Sähköiset lomakkeet, Ajanvarausjärjestelmä, Digituotteet, Digitaalinen mainonta, Sosiaalisen median mainonta, Videomainonta, Yritysvideo, Mainosvideo, yleistä tietoa digitalisaatiosta

Kurkkaa muutama referenssi tästä

Pyydä tarjous www palveluista

  Budjetti:

  Kotisivut hinta


  Hinnat ovat ovat suuntaa antavia, pyytämällä tarjouksen saat tarkan suunnitelman yrityksellesi.

  Small paketti

  alk. 995€

  • 1-3 sivua
  • Responsiivinen
  • Tietoturvallinen
  • Yhteydenottolomake
  • Kuvagalleria
  • Jatkokehitys sujuvaa
  • Ei rajoitusta lisätä itse uusia sivuja
  • Webhotelli 1kk ilmaiseksi
  • .fi domain webhotellin yhteydessä ilmaiseksi

  Kustomoitu ratkaisu

  Tiedustele tarjous

  • Täysin räätälöity ulkoasu
  • Helppo päivitettävyys
  • Tietoturvallinen
  • Koodattu sinun tarpeisiisi.
  • Saavutettava
  • Monikielinen
  • Intranet & extranet laajennettavuus
  • Verkkokauppa laajennettavuus
  • Integraatiot
  • Jatkokehitys ketterää
  • Kaikki mitä tarvitset + paljon muuta

  Kotisivut palveluna

  alk. 59€
  / KK

  • Kaikki small paketin ominaisuudet
  • Tietoturvapäivitykset
  • Valitse ulkoasu vaihtoehdoista
  • Helppo ja nopea
  • Jatkokehitys ja laajennettavuus mahdollista
  • Ei rajoitusta lisätä sivuja
  • Webhotelli & .fi domain sisältyy

  Palvelintila asiakkaillemme, super hintaan.


  Tarjoamme myös kotisivujen kotia, eli palvelintilaa pelkästään kotisivuasiakkaillemme. Tiedustele lisää!

  Zekkaa vielä nämä!


  Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.