fbpx
Bad Pixel logo

Videotuotanto ja multimedia

Videotuotanto ja multimedia

Liikkuva kuva antaa potkua

Yritysvideo tuo paljon informaatiota, sekä asiaa helposti katsottavaan muotoon. Se antaa yrityksestäsi yksilöllisen kuvan pienessä ajassa. Videokuvaukseen liittyy useita osa-alueita kuten mm. kuvaus, värimäärittelyt, leikkaus, grafiikat, visuaaliset efektit, kuvauksen suunnittelu, jälkituotanto ja paljon muuta.

Video toimii niin verkossa, televisiossa, digitauluissa kuin elokuvissakin. Video antaa interaktiivisuutta myös kosketusnäytöllisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Videokuvaus elävöittää tarinasi visuaalisesti

Videokuvauksen voima piilee kyvyssään tuoda tarinat eloon liikkuvien kuvien kautta. Olipa kyseessä sitten yritysvideo, mainos, tapahtumadokumentaatio tai henkilökohtainen tarina, laadukas videokuvamateriaali tarjoaa voimakkaan välineen viestinnällesi.

Visuaalinen Voima: Videokuvauksen avulla voit välittää viestisi voimakkaammin kuin koskaan. Liikkuvat kuvat, äänet ja visuaaliset efektit yhdistettynä taitavaan leikkaukseen voivat luoda vaikuttavia tarinoita.

Henkilökohtainen Kosketus: Videokuvauksen avulla voit välittää tunnetta ja yhdistää katsojat tarinasi kanssa. Kasvojen ilmeet, eleet ja äänensävyt tuovat esiin aitouden ja inhimillisyyden.

Monipuolinen Käyttö: Videokuvaa voidaan hyödyntää monilla eri alueilla, kuten markkinoinnissa, yritysviestinnässä, koulutuksessa ja sosiaalisessa mediassa. Se tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin ja vaikuttaviin sisältöihin.

Teknisesti Huippuluokkaa: Ammattitaitoiset kuvaajat käyttävät uusinta teknologiaa ja osaamistaan tuottaakseen korkealaatuista ja visuaalisesti vaikuttavaa materiaalia. Laadukas ääni ja kuva ovat keskeisessä roolissa onnistuneessa videokuvauksessa.

Videokuvauksen avulla voit kertoa tarinasi ainutlaatuisella tavalla ja herättää katsojien kiinnostuksen. Se on tehokas keino tuoda esiin luovuutta, brändiä ja viestiäsi visuaalisesti ja vaikuttavasti.

Tutustu myös 360 kuvaukseen täältä

Paljon on tehty, mutta tässä muutama referenssi näytille:

 

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä liikkuvan kuvan tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Videokuvaus, Yritysvideo, Tapahtumataltiointi, Mainosvideo, Tuotevideo, Tv-mainos, Youtube mainos, Tuotantovideo, Digitaalinen mainonta, Sosiaalisen median mainonta, Videomainonta, multimediasta yleisesti

Pyydä tarjous liikkuvan kuvan palveluista

    Budjetti:

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.