fbpx
Bad Pixel logo

Printtimedia ja painotuotteet

Printtimedia, painotuotteet ja graafinen suunnittelu

Suunnittelusta painatukseen

Oletko koskaan jäänyt miettimään miltä yrityksesi näyttää, kuullostaa ja jopa tuntuu. Painatustekniikoiden kehittyessä yrityksellesi on mahdollista saada esimerkiksi käyntikortteihin erikoispinnoite, joka tuo käyntikorttisi täysin uuteen ulottuvuuteen.

Laadukkaasti suunniteltu ja tehokkaasti toteutettu painotuote on takaa yrityksen näkyvyyden printtimediassa. Yrityksille suunnatut painotuotteet kuten mm. lehtimainokset, esitteet, julisteet,  asiakaslehti, katalogit sekä flyerit tuovat yrityksen visuaalisen konseptin esille printtimediassa.

Painotuote itsessään on mukava tapa tuoda yrityksen informaatiota, tuotteita ja palveluita asiakkaiden esille selattavaksi esimerkiksi messuilla tai lehdessä. Tästä syystä se myös antaa kilpailuetua yksilölliseen erottumiseen muiden kanssakilpailijoiden joukosta ja tarttuu matkaan käyntikortin tai lehden tapaan myös kotiin saakka.

Etsitkö graafista suunnittelijaa tuomaan eloa yrityksellesi tai luomaan jotain täysin uutta?

Graafinen suunnittelu kauttamme onnistuu mediasta riippumatta. Oli suunnittelun tarve printissä, digissä, videossa tai ohjelmisto- ja käyttöliittymäpuolella. Olemme suunnitelleet runsaasti eri yritysten imagolle sopivia graafisia ilmeitä monissa eri kanavissa. Lisäksi olemme olleet monessa projektissa yhteistyökumppanina mukana luomassa täysin uutta.

Tiedustele rohkeasti!

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä printtimedian tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Esite, Katalogi, Ilmoitukset, Lehtimainos, Asiakaslehti, Messuesite, Pakkaussuunnittelu, Käyntikortit, Asiakirjapohja, Graafinen suunnittelija, Yritysilme, Lehdet, Ulkomainonta, Banderollit, Graafinen suunnittelu, Rollupit, Standyt, Kuvakonsepti, Logot

Pyydä tarjous painotuotteesta

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.