fbpx
Bad Pixel logo

Printtimedia ja painotuotteet

Printtimedia, painotuotteet ja graafinen suunnittelu

Suunnittelusta painatukseen

Oletko koskaan jäänyt miettimään miltä yrityksesi näyttää, kuullostaa ja jopa tuntuu. Painatustekniikoiden kehittyessä yrityksellesi on mahdollista saada esimerkiksi käyntikortteihin erikoispinnoite, joka tuo käyntikorttisi täysin uuteen ulottuvuuteen.

Laadukkaasti suunniteltu ja tehokkaasti toteutettu painotuote on takaa yrityksen näkyvyyden printtimediassa. Yrityksille suunnatut painotuotteet kuten mm. lehtimainokset, esitteet, julisteet,  asiakaslehti, katalogit sekä flyerit tuovat yrityksen visuaalisen konseptin esille printtimediassa.

Painotuote itsessään on mukava tapa tuoda yrityksen informaatiota, tuotteita ja palveluita asiakkaiden esille selattavaksi esimerkiksi messuilla tai lehdessä. Tästä syystä se myös antaa kilpailuetua yksilölliseen erottumiseen muiden kanssakilpailijoiden joukosta ja tarttuu matkaan käyntikortin tai lehden tapaan myös kotiin saakka.

Etsitkö graafista suunnittelijaa tuomaan eloa yrityksellesi tai luomaan jotain täysin uutta?

Graafinen suunnittelu kauttamme onnistuu mediasta riippumatta. Oli suunnittelun tarve printissä, digissä, videossa tai ohjelmisto- ja käyttöliittymäpuolella. Olemme suunnitelleet runsaasti eri yritysten imagolle sopivia graafisia ilmeitä monissa eri kanavissa. Lisäksi olemme olleet monessa projektissa yhteistyökumppanina mukana luomassa täysin uutta.

Esitteen tai katalogin taitto

Toteutamme laadukkaiden esitteiden, kuvastojen ja katalogien taittoa.

Kun kyseessä on katalogin, esitteen tai kuvaston taitto, taitavasti suunniteltu visuaalinen ilme on avainasemassa. Luovuus yhdistettynä ammattitaitoon luo materiaalin, joka ei ainoastaan esittele tuotteita tai palveluita selkeästi, vaan myös tarttuu katsojan mielenkiintoon.

Graafisen suunnittelun ammattilaisena taitamme katalogit, esitteet ja kuvastot huolellisesti, ottaen huomioon brändin visuaalisen identiteetin, värimaailman ja tyylisuunnan. Käytämme nykyaikaisia taittomenetelmiä, jotka tekevät materiaalista houkuttelevan ja helposti luettavan.

Käyntikortit, flyerit ja pienemmät painotuotteet

Luomme kokonaisuuksia, mutta myös pienempiä yksittäisiä painatuksia. Ne eivät ole vain paperia, vaan mahdollisuus tehdä välitön ja kestävä vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Käyntikortit: Kompakti, mutta vaikutuksellinen, käyntikortti on yrityksesi ensivaikutelma. Taitavasti suunniteltu kortti välittää brändin identiteetin ja antaa ammattimaisen kuvan.

Flyerit: Flyerit ovat dynaamisia markkinointivälineitä, jotka voivat välittää olennaisen viestin nopeasti. Visuaalisesti houkuttelevat flyerit herättävät kiinnostuksen ja kannustavat toimintaan.

Painotuotteet: Painotuotteet, kuten tarrojen, julisteiden tai esimerkiksi esitteiden taitto, tarjoavat monipuolisuutta markkinointiviestintään. Ne voivat täydentää kokonaisvaltaista markkinointikampanjaa.

Meidän käsissämme nämä painotuotteet eivät ole vain paperipinoja, vaan tehokkaita välineitä brändisi esittelyyn ja viestintään. Taittamisessa yhdistyy huolellinen suunnittelu ja tekninen taituruus, jotta lopputuloksena on painotuote, joka erottuu ja jättää kestävän vaikutuksen.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä printtimedian tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Esite, Katalogi, Ilmoitukset, Lehtimainos, Asiakaslehti, Messuesite, Pakkaussuunnittelu, Käyntikortit, Asiakirjapohja, Graafinen suunnittelija, Yritysilme, Lehdet, Ulkomainonta, Banderollit, Graafinen suunnittelu, Rollupit, Standyt, Kuvakonsepti, Logot

Pyydä tarjous painotuotteesta

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.