Printtimedia ja painotuotteet

Suunnittelusta painatukseen

Oletko koskaan jäänyt miettimään miltä yrityksesi näyttää, kuullostaa ja jopa tuntuu. Painatustekniikoiden kehittyessä yrityksellesi on mahdollista saada esimerkiksi käyntikortteihin erikoispinnoite, joka tuo käyntikorttisi täysin uuteen ulottuvuuteen.

Laadukkaasti suunniteltu ja tehokkaasti toteutettu painotuote on takaa yrityksen näkyvyyden printtimediassa. Yrityksille suunnatut painotuotteet kuten mm. lehtimainokset, esitteet, julisteet,  asiakaslehti, katalogit sekä flyerit tuovat yrityksen visuaalisen konseptin esille printtimediassa.

Painotuote itsessään on mukava tapa tuoda yrityksen informaatiota, tuotteita ja palveluita asiakkaiden esille selattavaksi esimerkiksi messuilla tai lehdessä. Tästä syystä se myös antaa kilpailuetua yksilölliseen erottumiseen muiden kanssakilpailijoiden joukosta ja tarttuu matkaan käyntikortin tai lehden tapaan myös kotiin saakka.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä printtimedian tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

Esite, Katalogi, Ilmoitukset, Lehtimainos, Asiakaslehti, Messuesite, Pakkaussuunnittelu, Käyntikortit, Asiakirjapohja, Yritysilme, Lehdet, Ulkomainonta, Banderollit, Rollupit, Standyt, Kuvakonsepti, Logot

 

Pyydä tarjous painotuotteesta

Sinua saattaa kiinnostaa myös muut tuotteemme