WordPress kotisivut yritykselle

Mikä on WordPress?

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallinta ohjelmisto. Nykypäivänä todella suuri osa kotisivuista pyörii wordpressin päällä.

Miksi WordPress?

WordPress kotisivu on käyttäjälle todella helppo päivittää, kun se räätälöidään oikein. Järjestelmä antaa mahdollisuuden myös skaalautua todella moneen eri muotoon ja siksi taas me olemme auttamassa.

WordPressiä alustana käyttää mm. niinkin pienet brändit kuin Star Wars & The New York Times ja moni muu, joten se kertoo myös järjestelmän toimivuudesta.

Tehdäänpäs minulle sitten WordPressiä, mutta mitä?!

Verkkokauppa on loistava tapa tukea kivijalkamyymälän tai showroomin palveluita sekä tuotteita. Yksilöllinen verkkokauppa antaa ajantasaiset varastosaldot, tuotelistat sekä paljon muuta asiakkaan, sekä yrityksen käyttöön. Verkkokauppa, joka on suunniteltu yrityksen graafiseen ilmeeseen, sekä on meillä käsityönä toteutettu. Verkkokauppaan saat meiltä myös yleisimmät maksutavat käyttöösi halutessasi.

Verkkokauppa voidaan toteuttaa myös digitaalisille tuotteille, kuten valokuville, äänelle, videolle, peleille, ym.

WordPress kotisivut yritykselle voidaan räätälöidä myös tapahtumiin, kuten messuille, tilaisuuksiin tai jopa striimaus palveluksi.

Kaikki tuotteemme ovat ensisijaisesti aina responsiivisia, joka käytännössä tarkoittaa, että ne skaalautuvat laitteesta riippumatta aina oikein. Tämä takaa sen, että sisältö näkyy oikein, ja on muovattavissa laitteen koon mukaan.

Päivitättekö vanhat kotisivuni?

Kyllä.

Onnistuuko ajanvarausjärjestelmä?

Kyllä. Tehosta liiketoimintaasi helpottamalla myös asiakkaan käyttökokemusta sähköisesti verkossa. Ajanvarausjärjestelmät toimivat tehokkaasti verkossa, sekä niihin on mahdollista liittää myös verkkomaksamisen ominaisuus, joten taas yksi vaihe on vähemmän omasta To-Do listaltasi.

Webhotelli ja domainpalvelut

WordPress webhotelli onnistuu myös, eli halutessasi hankimme sinulle kaiken tarvittavan alusta alkaen, mikäli päätät hankkia WordPress toteutuksen meidän kauttamme. Hoidamme Sinulle helposti päivitettävät sivut, kotisivudomainit eli www osoitteen, sekä kauttamme saat myös WordPressille sopivan webhotellin ja sähköpostit. Voit myös halutessasi varata pelkän kotisivuosoitteen domainparkkiin kauttamme.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä WordPress tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

WordPress kotisivu, WordPress Verkkokauppa, Sähköinen WordPress katalogi, WordPress webhotelli, Domain, WordPress kotisivut yritykselle, Vanhojen sivujen päivitys WordPressiin

Pyydä tarjous www palveluista

    Budjetti:

    Sinua saattaa kiinnostaa myös muut tuotteemme