fbpx
Bad Pixel logo

Päivityspalvelut

Päivityspalvelut

Meneekö aikasi murehtiessa päivityksiä?

Päivittämistä on monenlaista, on sisällön päivittämistä, kotisivujen päivittämistä, mobiilisivuiksi päivittämistä, päivitysten päivittämistä,  yritysilmeen päivittämisetä jne. Ajatus siitä että kohta taas saat olla päivittämässä järjestelmiä, sivuston päivityksiä sekä räjähtääkö kaikki käsiin kun päivitys on valmis? ei kuullosta kovin mukavalle.

Kauttamme saat räätälöityjä päivityspalveluita yrityksen tarpeisiin, ulkoistamalla yrityksen päivityspalvelut säästät hermoja ja aikaa.

Päivitämme myös ”vanhan liiton” kotisivuja, jotka eivät ole vielä kerenneet siirtymään mobiiliin aikaan. Vanhemmat kotisivut julkaisujärjestelmään sekä mobiiliystävällisiksi.

Päivitykset päivittämättä WordPress lisäosissa?

Ei hätää, hoidamme kotisivusi päivitykset ajan tasalle ja halutessasi voimme jatkaa päivitys-sykliä, jotta WordPress sivustosi ei pääse vanhenemaan ja siten myös tietoturvauhat tulevat ajankohtaiseksi. Ei ole ongelma, mikäli sivustosi on hieman vajavaisesti rakennettu, yli vuosikymmenen ammattitaidolla osaamme hoitaa järjestelmät kuntoon ja ajan tasalle niin, että käyttökatkokset minimoidaan ja sivustosi ei räjähdä vääristä toimenpiteistä.

Optimoimme sivustosi

Pyrimme minimoimaan sivustosi kustannuksia pitkällä aikavälillä niin, että laatu pysyy vähintäänkin samana. Näin sinulla jää budjettia mitä voi sitten hyödyntää markkinoinnissa ja muussa toiminnassa.

Mitä minulle?

Tässä muutamia nostoja mitä päivityspalvelun tuotteita yrityksesi voisi hyödyntää:

kotisivujen päivitys, sisällön päivitys, mobiilisivujen päivitys, yritysilmeen päivitys, järjestelmäpäivitys, kotisivujärjestelmän päivitys

Pyydä tarjous päivityspalvelun palveluista

    Zekkaa vielä nämä!


    Täyden palvelun digitaalinen Mainostoimisto Tampereelta.