fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Divi page builder: Monipuolinen kotisivurakentaja WordPressille

WordPress on ollut jo pitkään yksi suosituimmista verkkosivualustoista, ja sen suosio perustuu muun muassa sen monipuolisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Yksi keskeinen osa WordPressin joustavuutta ovat sen monipuoliset lisäosat, jotka mahdollistavat käyttäjilleen verkkosivujen luomisen ja muokkaamisen omien tarpeidensa mukaan.

Yksi merkittävimmistä näistä lisäosista on Divi – monipuolinen sivurakentaja WordPressille. Divi tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen työkalun, jonka avulla he voivat luoda ammattimaisia verkkosivuja ilman syvällistä koodaustaitoa.

Divi:n ominaisuudet ja toiminnot

Divi on tunnettu monipuolisista ominaisuuksistaan ja laajasta toiminnallisuudestaan. Sen avulla käyttäjät voivat luoda sivuja helposti vedä ja pudota -menetelmällä, mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen myös aloittelijoille. Divi tarjoaa valtavan valikoiman valmiita sivupohjia ja elementtejä, joiden avulla käyttäjät voivat aloittaa sivustonsa rakentamisen nopeasti ja vaivattomasti.

Yksi Divi:n huomattavimmista ominaisuuksista on sen visuaalinen muokkausominaisuus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen sivun muokkaamisen suoraan sivustolla näkyvää sisältöä klikkailemalla ja muokkaamalla. Tämä tekee sivujen suunnittelusta ja muokkaamisesta intuitiivista ja vaivatonta.

Lisäksi Divi sisältää laajan valikoiman tyyliasetuksia ja mukautusmahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat räätälöidä sivustonsa ulkoasua ja tyyliä juuri haluamallaan tavalla. Divi tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa ja uudelleenkäyttää omia suunnitteluelementtejä, mikä helpottaa sivuston yhtenäisen ilmeen ylläpitoa ja nopeuttaa sivujen luomista.

Onko Divi Page Builder hyvä valinta?

Divi:n käyttökelpoisuus ja kannattavuus riippuvat käyttäjän tarpeista ja tavoitteista. Jos käyttäjä tarvitsee monipuolisen ja helppokäyttöisen sivurakentajan, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja mahdollisuuksia sivuston suunnitteluun ja muokkaamiseen, Divi voi olla erinomainen valinta. Se sopii erityisesti käyttäjille, jotka haluavat luoda ammattimaisen näköisen sivuston ilman syvällistä teknistä osaamista.

Toisaalta, jos käyttäjä kaipaa enemmän räätälöitävyyttä ja syvempää teknistä hallintaa, hän saattaa löytää Divi:n rajoittavaksi. Lisäksi, vaikka Divi:n perusversio tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, sen premium-versiot tarjoavat vielä enemmän toimintoja ja mahdollisuuksia, mikä saattaa olla kustannustekijä joillekin käyttäjille.

Hyvät Puolet:

  • Helppokäyttöisyys: Divi tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän ja vedä ja pudota -toiminnon, mikä tekee sivujen luomisesta helppoa.
  • Laaja Valikoima Elementtejä: Divi sisältää valtavan valikoiman valmiita sivupohjia ja elementtejä, jotka helpottavat sivuston rakentamista.
  • Visuaalinen Muokkaus: Divi:n visuaalinen muokkausominaisuus mahdollistaa reaaliaikaisen sivun muokkaamisen suoraan sivustolla näkyvää sisältöä klikkailemalla ja muokkaamalla.
  • Mukautusmahdollisuudet: Divi sisältää laajan valikoiman tyyliasetuksia ja mukautusmahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat räätälöidä sivustonsa ulkoasua ja tyyliä helposti.
  • Elementtien Tallennus: Divi tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ja uudelleenkäyttää omia suunnitteluelementtejä, mikä helpottaa sivuston yhtenäisen ilmeen ylläpitoa ja nopeuttaa sivujen luomista.

Huonot Puolet:

  • Kustannukset: Divi:n premium-versiot voivat olla kalliita.
  • Rajoitettu Kustomointi: Joillekin käyttäjille Divi:n tarjoamat muokkausmahdollisuudet saattavat olla riittämättömiä.
  • Yhteensopivuusongelmat: Joissain tapauksissa Divi saattaa aiheuttaa yhteensopivuusongelmia muiden lisäosien kanssa.
  • Riippuvuus Laajennuksesta: Käyttäjä voi tulla riippuvaiseksi Divi-laajennuksesta, mikä voi aiheuttaa ongelmia, jos laajennus lakkaa toimimasta.
  • Sivuston Nopeus: Liiallinen elementtien käyttö voi hidastaa sivuston latausnopeutta.

Divi tarjoaa monia etuja WordPress-käyttäjille, mutta sen käyttökelpoisuus ja kannattavuus riippuvat käyttäjän yksilöllisistä tarpeista ja tavoitteista. Bad Pixel Oy tarjoaa laadukkaita verkkosivuratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin, oli käytössä sitten Divi tai jokin muu sivurakentaja.

Bad Pixel Oy on tottunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita verkkosivuratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa. Yritys on erikoistunut WordPress-alustaan, ja se hallitsee sekä WordPressin oman Gutenberg-editorin että kaikki muut ulkoiset käytössä olevat kotisivueditorit.

WordPressin Gutenberg-editori tarjoaa käyttäjilleen modernin ja tehokkaan työkalun sivujen luomiseen ja muokkaamiseen.

Bad Pixel Oy on alan ammattilainen ja hallitsee kaikki muutkin kotisivueditorit, kuten Elementor, Beaver Builder, WPBakery Page Builder ja muut. Olemme perehtyneet näiden editorien toimintoihin ja käyttöön, mikä mahdollistaa asiakkaiden sivustojen rakentamisen monipuolisesti ja joustavasti.

Palveluissa ei ole rajoituksia sen suhteen, mitä kotisivueditoria käytetään. Valitsemme aina parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivan editorin ja varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia ja vaatimuksia. Tämä joustavuus ja monipuolisuus ovat olennainen osa Bad Pixel Oy:n palveluja, ja ne mahdollistavat laadukkaiden ja yksilöllisten verkkosivujen luomisen kaikille.

Bad Pixel tarjoaa täysin räätälöityjä ratkaisuja, mutta myöskin kotisivueditoreilla varustettuja ratkaisuja. Tilanne ja tarve kartoitetaan aina projekti kohtaisesti. Voimme myös muokata, päivittää ja uudistaa olemassa olevia toteutuksia, mitkä ovat tehty esimerkiksi tämän tyylisellä sivurakentajalla.

Ensisijaisesti Bad Pixel Oy ei suosi kotisivueditoreita, vaan sivusto toteutetaan räätälöidysti, mutta hoidamme helposti myös projektin, mikäli tällaisia tulee. Tiedustele lisää!