fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Elementor page builder ei ehkä olekkaan niin hyvä vaihtoehto

WordPress on yksi maailman suosituimmista verkkosivualustoista, ja sen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Elementor on yksi monista saatavilla olevista sivurakentajista, jonka avulla käyttäjät voivat helposti luoda mukautettuja sivuja ilman koodaustaitoja. Vaikka Elementor on helppokäyttöinen ja suosittu ratkaisu, se ei kuitenkaan ole aina paras vaihtoehto verkkosivuston rakentamiseen. Tässä artikkelissa käymme läpi syitä, miksi ei kannata käyttää WordPress Elementor Page Builderia.

  1. Suorituskykyongelmat

Kun käytetään sivurakentajia kuten Elementoria, se voi vaikuttaa negatiivisesti sivuston suorituskykyyn. Tämä johtuu siitä, että sivurakentajat lataavat runsaasti ylimääräistä koodia ja CSS-tyylejä, jotka hidastavat sivun latausaikaa. Liian pitkä latausaika voi vaikuttaa käyttäjän kokemukseen ja johtaa sivuston hylkäämiseen.

  1. Sivuston ylläpitäminen

Sivurakentajien käyttö voi tehdä sivuston ylläpidosta hankalaa. Vaikka Elementor tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, sen käyttö voi silti olla haastavaa ilman tarvittavia taitoja ja kokemusta. Lisäksi sivurakentajat saattavat aiheuttaa ongelmia sivuston päivitysten yhteydessä, mikä voi johtaa virheisiin sivuston toiminnassa.

  1. Rajoitetut mukautusmahdollisuudet

Vaikka sivurakentajat kuten Elementor tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​mukautusmahdollisuuksia, se ei silti ole yhtä monipuolinen kuin koodaamalla tehty sivusto. Jotkin mukautusmahdollisuudet voivat olla rajoitettuja ja saattavat vaatia lisäosien asentamista tai koodin muokkaamista.

  1. Sivuston riippuvuus sivurakentajasta

Sivuston rakentaminen sivurakentajalla kuten Elementorilla voi tehdä sivustosta riippuvaisen kyseisestä sivurakentajasta. Jos sivurakentaja poistuu käytöstä tai lakkaa toimimasta, se voi johtaa sivuston kaatumiseen tai ongelmiin. Tämä voi olla erityisen ongelmallista, jos sivusto on liiketoiminnan kriittinen osa.

  1. Turvallisuusongelmat

Sivurakentajien käyttö voi aiheuttaa turvallisuus ongelmia sivuston kanssa. Sivurakentajat voivat altistaa sivuston tietoturva-aukoille, mikä voi johtaa haittaohjelmien, tietomurtojen ja tietovarkauksien riskiin. Huonosti kirjoitettu koodi ja päivittämättömät lisäosat voivat tehdä sivustosta alttiimman hyökkäyksille.

  1. Heikompi SEO

Sivurakentajien käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti myös sivuston hakukonenäkyvyyteen. Sivurakentajien liiallinen käyttö voi aiheuttaa ongelmia sivuston hakukoneoptimoinnille, mikä voi vaikuttaa sivuston sijoitukseen hakutuloksissa. Liiallinen koodimäärä ja sivurakentajien käyttö voivat vaikuttaa myös sivuston nopeuteen, mikä on tärkeä tekijä hakukonenäkyvyydessä.

  1. Kustannukset

Vaikka Elementor on ilmainen ladattavaksi, sen käyttö saattaa silti maksaa yritykselle kalliisti. Monet Elementorin lisäominaisuudet ovat saatavilla vain maksullisilla versioilla, mikä voi lisätä kustannuksia. Sivuston ylläpitokustannukset voivat myös kasvaa, jos tarvitaan lisäosia tai asiantuntijan apua ongelmatilanteissa.

  1. Vaikeudet siirtyä toiseen sivurakentajaan

Jos sivusto on rakennettu sivurakentajalla, vaihtaminen toiseen sivurakentajaan voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Sivuston siirtäminen toiseen sivurakentajaan voi vaatia paljon koodimuutoksia, mikä voi aiheuttaa ongelmia sivuston toiminnassa.

  1. Koodin ylläpitämisen vaikeudet

Sivurakentajien käyttö voi tehdä sivuston koodin ylläpidosta vaikeaa. Koodin ymmärtäminen ja muokkaaminen voi olla hankalaa, mikä voi johtaa virheisiin sivuston toiminnassa.

  1. Ammattilaisen apu on parempi ratkaisu

Vaikka sivurakentajien käyttö voi olla houkuttelevaa, ammattilaisen apu on usein parempi ratkaisu. Ammattilainen pystyy luomaan sivuston alusta alkaen käyttäen parhaita käytäntöjä ja hyödyntäen oikeita työkaluja. Ammattilaisen tekemä sivusto on yleensä nopeampi, turvallisempi ja paremmin hakukoneoptimoinnin mukainen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka Elementor on suosittu ja helppokäyttöinen sivurakentaja, sen käyttöön liittyy myös riskejä ja haasteita. Jos yritys haluaa varmistaa sivustonsa turvallisuuden, hakukonenäkyvyyden ja kustannustehokkuuden, kannattaa harkita ammattilaisen käyttöä.

Ammattilainen pystyy luomaan sivuston, joka on räätälöity yrityksen tarpeisiin ja joka hyödyntää parhaita käytäntöjä. Ammattilainen myös huolehtii sivuston ylläpidosta ja päivityksistä, mikä takaa sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.

Yrityksen kannattaa harkita tarkkaan, minkä sivurakentajan valitsee ja milloin on aika turvautua ammattilaisen apuun. Sivuston laatu ja turvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa yrityksen maineeseen ja menestykseen.