fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Elementor: WordPressin ”tehokas” kotisivueditori, eli pagebuilder

WordPress on ollut vuosikymmenien ajan yksi suosituimmista verkkosivualustoista, ja sen joustavuus ja helppokäyttöisyys ovat tehneet siitä suosikin niin aloitteleville bloggaajille kuin yritysten verkkosivujen kehittäjillekin. Yksi syy WordPressin suosioon on sen laaja valikoima laajennuksia ja lisäosia, jotka mahdollistavat käyttäjien räätälöimisen ja laajentamisen oman näköisikseen.

Yksi merkittävimmistä näistä laajennuksista on Elementor – tehokas kotisivueditori WordPressille. Elementor tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen käyttöliittymän ja runsaasti ominaisuuksia, joiden avulla he voivat luoda vaikuttavia ja ammattimaisia verkkosivuja ilman koodaustaitoja.

Vertailu muihin kotisivueditoreihin

Vertaillessaan Elementoria muihin WordPressin kotisivueditoreihin Elementor on monipuolinen ja siinä on intuitiivinen käyttöliittymä. Gutenberg on WordPressin oletuseditori, mutta se on enemmän suunnattu sisällön luomiseen ja jättää vakiona muokkausmahdollisuudet rajallisiksi. Mikäli kaipaat WordPressin Gutenberg editoriin uusia lohkoja, Bad Pixel osaa toteuttaa ja räätälöidä niitä sinun tarpeisiisi

Elementorin avulla käyttäjät voivat luoda sivuja vedä ja pudota -menetelmällä, mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen myös aloittelijoille. Siinä on laaja valikoima valmiita sivupohjia ja elementtejä, joiden avulla käyttäjät voivat aloittaa nopeasti ja muokata niitä oman brändinsä näköisiksi.

Onko Elementor kannattava?

Kysymys siitä, onko Elementor kannattava sijoitus, riippuu suurelta osin käyttäjän tarpeista ja tavoitteista. Jos käyttäjä tarvitsee helppokäyttöisen ja monipuolisen kotisivueditorin, joka antaa heille täyden hallinnan verkkosivuistaan ilman koodaustaitoja, Elementor voi olla erinomainen valinta. Se voi auttaa säästämään aikaa ja vaivaa verkkosivujen suunnittelussa ja kehittämisessä.

Toisaalta, jos käyttäjä on kokenut kehittäjä, jolla on vahvat koodaustaidot, hän saattaa löytää Elementorin rajoittavaksi ja kaivata enemmän räätälöitävyyttä ja hallintaa kooditasolla. Lisäksi, vaikka Elementorin perusversio on ilmainen, sen premium-versiot tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja toimintoja, mikä saattaa olla kustannustekijä joillekin käyttäjille.

Hyvät Puolet:

  1. Helppokäyttöisyys: Elementorin vedä ja pudota -käyttöliittymä tekee sivujen luomisesta intuitiivista ja helppoa.
  2. Laaja elementtivalikoima: Elementor tarjoaa laajan valikoiman valmiita elementtejä, kuten tekstiblokit, kuvat, painikkeet ja videosoittimet, joiden avulla käyttäjät voivat rakentaa monipuolisia sivuja.
  3. Valmiit sivupohjat: Elementor tarjoaa valmiita sivupohjia erilaisiin käyttötarkoituksiin, mikä helpottaa sivuston rakentamista entisestään.
  4. Monipuoliset tyyliasetukset: Elementor sisältää laajan valikoiman tyyliasetuksia, joiden avulla käyttäjät voivat mukauttaa sivustonsa ulkoasua ja tyylittelyä helposti.
  5. Laajennettavuus: Elementorin avulla käyttäjät voivat laajentaa sivustonsa toiminnallisuuksia laajennuksien avulla, mikä mahdollistaa entistä monipuolisempien sivustojen luomisen.

Huonot Puolet:

  1. Rajoitettu kustomointi: Vaikka Elementor tarjoaa monipuolisia tyyliasetuksia, jotkut käyttäjät saattavat kokea sen rajoittavaksi verrattuna koodaamiseen perustuviin muokkausmahdollisuuksiin.
  2. Sivuston nopeus: Liiallinen käyttö Elementorin monimutkaisista ominaisuuksista saattaa hidastaa sivuston latautumista.
  3. Kustannukset: Vaikka Elementorin perusversio on ilmainen, sen premium-versiot, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia, voivat olla kalliita.
  4. Yhteensopivuusongelmat: Elementor saattaa aiheuttaa yhteensopivuusongelmia muiden WordPress-lisäosien kanssa, mikä saattaa vaatia ylimääräistä vaivaa niiden korjaamiseksi.
  5. Riippuvuus laajennuksesta: Elementorin käyttö saattaa tehdä käyttäjästä riippuvaiseksi laajennuksesta, mikä voi aiheuttaa ongelmia, jos laajennus lakkaa toimimasta tai kehitys lopetetaan.

Elementor tarjoaa paljon etuja WordPress-käyttäjille, mutta sen käyttökelpoisuus ja kannattavuus riippuvat loppujen lopuksi käyttäjän yksilöllisistä tarpeista ja tavoitteista.

Bad Pixel Oy on tottunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita verkkosivuratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa. Yritys on erikoistunut WordPress-alustaan, ja se hallitsee sekä WordPressin oman Gutenberg-editorin että kaikki muut ulkoiset käytössä olevat kotisivueditorit.

WordPressin Gutenberg-editori tarjoaa käyttäjilleen modernin ja tehokkaan työkalun sivujen luomiseen ja muokkaamiseen.

Bad Pixel Oy on alan ammattilainen ja hallitsee kaikki muutkin kotisivueditorit, kuten Elementor, Beaver Builder, WPBakery Page Builder ja muut. Olemme perehtyneet näiden editorien toimintoihin ja käyttöön, mikä mahdollistaa asiakkaiden sivustojen rakentamisen monipuolisesti ja joustavasti.

Palveluissa ei ole rajoituksia sen suhteen, mitä kotisivueditoria käytetään. Valitsemme aina parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivan editorin ja varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia ja vaatimuksia. Tämä joustavuus ja monipuolisuus ovat olennainen osa Bad Pixel Oy:n palveluja, ja ne mahdollistavat laadukkaiden ja yksilöllisten verkkosivujen luomisen kaikille.

Bad Pixel tarjoaa täysin räätälöityjä ratkaisuja, mutta myöskin kotisivueditoreilla varustettuja ratkaisuja. Tilanne ja tarve kartoitetaan aina projekti kohtaisesti. Voimme myös muokata, päivittää ja uudistaa olemassa olevia toteutuksia, mitkä ovat tehty esimerkiksi tämän tyylisellä sivurakentajalla.

Ensisijaisesti Bad Pixel Oy ei suosi kotisivueditoreita, vaan sivusto toteutetaan räätälöidysti, mutta hoidamme helposti myös projektin, mikäli tällaisia tulee. Tiedustele lisää!