fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Kotisivujen tekijä: ammattilainen brändisi verkkoviestinnässä

Kotisivujen tekijä

Kun yritys haluaa vahvistaa näkyvyyttään ja houkutella uusia asiakkaita, ensimmäinen askel on usein oman verkkosivujen vahvistaminen tai luominen. Tässä digitalisaation aikakaudessa, yrityksen kotisivut toimivat käytännössä digitaalisena käyntikorttina, joka antaa ensivaikutelman potentiaalisille asiakkaille. Kotisivujen suunnittelu ja toteutus vaativat kuitenkin erityistä osaamista ja huolellista harkintaa. Siksi yhä useammat yritykset kääntyvät ammattilaisten, eli ”kotisivujen tekijöiden”, puoleen.

Mikä on kotisivujen tekijä?

Kotisivujen tekijä on henkilö tai yritys kuten Bad Pixel Oy, joka erikoistuu yritysten verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Heidän tehtävänään on luoda visuaalisesti houkuttelevia, toimivia ja käyttäjäystävällisiä kotisivuja, jotka vastaavat asiakkaan brändiä ja tarpeita. Kotisivujen tekijät hallitsevat usein erilaisia ohjelmointikieliä ja verkkoteknologioita sekä ovat perehtyneet käyttäjäkokemuksen (UX) ja käyttöliittymän (UI) suunnitteluun.

Miksi valita ammattilainen kotisivujen tekijä?

Vaikka monet yritykset harkitsevat DIY (do-it-yourself) -ratkaisuja kotisivujensa luomiseen, ammattilaisen palkkaaminen tuo useita etuja. Ammattitaitoisella kotisivujen tekijällä on kokemusta ja taitoa luoda laadukkaita ja toimivia sivustoja, jotka erottuvat kilpailijoista. He myös varmistavat, että sivusto on hakukoneystävällinen ja responsiivinen eri laitteilla, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja lisää sivuston löydettävyyttä verkossa.

Lisäksi ammattilainen kotisivujen tekijä tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat yrityksen ainutlaatuisia tarpeita ja tavoitteita. He ymmärtävät brändin merkityksen ja työskentelevät sen mukaan, jotta sivusto heijastaa yrityksen identiteettiä ja viestii tehokkaasti sen arvoja ja palveluita. Vaikka naapurin tuttava osaisi tehdä kivan näköisiä sivuja, kannattaa varmistaa että hänellä on tarvittava tietotaito myös teknisen puolen ja tietoturvan suhteen. Oletko valmis vaarantamaan liiketoimintasi, kun verkkokauppasi asiakastiedot päätyvät vääriin käsiin huonon toteutuksen tai vajavaisen osaamisen takia?

Kotisivujen tekijä on avainasemassa luotaessa vaikuttavaa ja toimivaa verkkosivua yritykselle. Ammattilaisen avulla yritys voi varmistaa, että sen kotisivut ovat laadukkaita, käyttäjäystävällisiä ja heijastavat sen brändiä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi kannattaa harkita ammattilaisen käyttämistä, kun halutaan vahvistaa yrityksen verkkoviestintää ja saavuttaa parempia tuloksia verkossa.