fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Kotisivut yritykselle – Vakuuttava ulkoasu viestinnän kulmakivenä

Kun puhutaan yrityksen kotisivuista, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on niiden visuaalinen ilme ja ulkoasu. Ulkoilme on kuin käyntikortti yritykselle – se luo ensivaikutelman ja kertoo paljon yrityksen arvoista ja tyylistä. Siksi on äärimmäisen tärkeää panostaa kotisivujen ulkoasuun ja varmistaa, että ne edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Vakuuttava ja houkutteleva ulkoasu houkuttelee kävijöitä jäämään sivuillesi ja tutustumaan tarjoamiisi palveluihin tai tuotteisiin. Se luo luottamusta ja ammattimaisuutta, mikä voi johtaa asiakkaiden sitoutumiseen ja liiketoiminnan kasvuun.

Avainsana tässä on responsiivisuus. Yhä useammat käyttäjät selaa internetiä erilaisilla laitteilla – tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Siksi on tärkeää, että kotisivujesi ulkoasu mukautuu saumattomasti eri näyttökokoihin ja tarjoaa käyttäjille miellyttävän käyttökokemuksen riippumatta siitä, millä laitteella he sivuja selataan. Myös selkeä ja helppokäyttöinen navigaatio on osa vakuuttavaa ulkoasua. Kävijöiden tulee löytää etsimänsä tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Selkeät valikot ja sivurakenteet auttavat ohjaamaan kävijöitä oikeille sivuille ja pitämään heidät pidempään sivustollasi.

Ulkoasun lisäksi visuaalisen sisällön, kuten korkealaatuisten kuvien ja grafiikan, merkitystä ei voi korostaa liikaa. Laadukkaat kuvat tuovat sivuille eloa ja kertovat tarinaa yrityksestäsi. Muista myös huolehtia sivujen fonttivalinnoista ja väriteemoista, jotka tukevat yrityksesi brändiä ja viestintää. Ulkoasu ei ole kuitenkaan kaikki kaikessa. Kotisivujen tulee olla myös sisällöltään laadukkaita ja informatiivisia. Selkeät ja houkuttelevat tekstisisällöt auttavat viestimään yrityksesi viestin ja tuomaan esiin ainutlaatuisuuden.

Lopuksi, älä unohda käyttäjäkokemusta. On tärkeää testata kotisivujesi toimivuutta ja käytettävyyttä, ja kerätä palautetta käyttäjiltä. Kuuntele heidän tarpeitaan ja odotuksiaan, ja pyri parantamaan sivuston käyttäjäkokemusta jatkuvasti.

Kotisivujen ulkoasu on ensiarvoisen tärkeä tekijä yrityksesi digitaalisessa viestinnässä. Se vaikuttaa kävijöiden mielikuvaan yrityksestäsi ja vaikuttaa heidän päätökseensä jäädä sivuillesi ja tutustua lisää. Panosta vakuuttavaan ulkoasuun, ja se voi olla avain menestyksekkääseen verkkoviestintään ja liiketoimintaan.

Viisi asiaa muistiin kotisivujen ulkoasusta

  • Responsiivisuus: Kotisivujen ulkoasu tulee olla responsiivinen, eli mukautua saumattomasti eri näyttökokoihin ja laitteisiin. Tämä varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen kaikille kävijöille, oli heillä sitten tietokone, älypuhelin tai tabletti.
  • Visuaalinen ilme: Kotisivujen visuaalinen ilme on tärkeä ensivaikutelma kävijöille. Huolehdi houkuttelevista kuvista, grafiikasta ja fonttivalinnoista, jotka tukevat yrityksesi brändiä ja viestintää.
  • Selkeä navigaatio: Kävijöiden tulee löytää tarvitsemansa tiedot helposti. Selkeät valikot ja sivurakenteet auttavat ohjaamaan kävijät oikeille sivuille ja pitämään heidät pidempään sivustollasi.
  • Laadukas sisältö: Ulkoasu ei ole kaikki kaikessa – kotisivujen tulee tarjota myös laadukasta ja informatiivista sisältöä. Houkuttelevat tekstisisällöt auttavat viestimään yrityksesi viestin ja tuomaan esiin ainutlaatuisuuden.
  • Käyttäjäkokemus: Panosta käyttäjäkokemukseen ja testaa sivuston toimivuus ja käytettävyys. Kuuntele käyttäjien palautetta ja pyri parantamaan sivuston käyttäjäkokemusta jatkuvasti.