fbpx
Bad Pixel logo

Luomme
uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Nettisivut yritykselle

Tärkeimmät viisi kohtaa yrityksen nettisivujen suunnittelussa

Nykyään yrityksen nettisivut ovat usein ensimmäinen kosketuspinta potentiaalisiin asiakkaisiin. Ne edustavat yritystäsi verkossa ja luovat vaikutelman brändistäsi. Siksi on ensiarvoisen tärkeää panostaa hyvin suunniteltuihin ja toimiviin nettisivuihin. Tässä artikkelissa käsitellään viisi tärkeää kohtaa, jotka tulisi huomioida yrityksen nettisivuja suunnitellessa.

  1. Selkeä ja houkutteleva ulkoasu: Ensivaikutelma on ratkaiseva. Nettisivujesi ulkoasun tulisi olla selkeä, houkutteleva ja heijastaa yrityksesi brändiä. Käytä harkittuja värejä, selkeää typografiaa ja visuaalisesti miellyttäviä elementtejä. Huolehdi myös responsiivisuudesta, jotta sivustosi toimii saumattomasti eri laitteilla.
  2. Helppokäyttöisyys ja selkeys: Sivuston navigaation tulisi olla intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Käyttäjien tulisi löytää etsimänsä tiedot helposti ja nopeasti. Käytä selkeitä otsikoita, alaotsikoita ja selkeästi merkittyjä linkkejä. Huomioi myös sivuston nopeus – pitkät latausajat voivat johtaa kävijöiden menettämiseen.
  3. Sisällön laatu ja ajankohtaisuus: Sisällön merkitys ei voi olla liioiteltu. Tarjoa kävijöillesi laadukasta ja hyödyllistä sisältöä, joka vastaa heidän tarpeisiinsa. Pidä sivustosi ajan tasalla ja päivitä sisältöä säännöllisesti. Blogi tai uutisosio voi olla hyvä tapa jakaa ajankohtaista tietoa ja rakentaa luottamusta asiakkaiden keskuudessa.
  4. Yhteydenotto- ja asiakaspalvelumahdollisuudet: Helpota kävijöitä ottamaan sinuun yhteyttä. Tarjoa selkeät yhteystiedot ja mahdollisuus lähettää viestejä tai pyytää tarjouspyyntöjä. Tärkeää on myös reagoida nopeasti saapuviin viesteihin ja tarjota hyvä asiakaspalvelukokemus.
  5. Hakukoneoptimointi (SEO): Sivustosi hyvä näkyvyys hakukoneissa on olennainen osa digitaalista markkinointia. Huomioi hakukoneoptimointi jo sivuston suunnitteluvaiheessa. Valitse relevantteja avainsanoja, käytä metatietoja oikein ja varmista, että sivustosi tekninen rakenne ja latausaika ovat optimoituja. Laadukas sisältö ja hyvä hakukoneoptimointi auttavat parantamaan sivustosi sijoitusta hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä.

Yrityksen nettisivujen suunnittelu on monimutkainen prosessi, joka vaatii huolellista harkintaa ja ammattitaitoa. Jos et ole varma, miten lähestyä tätä tehtävää, kannattaa harkita ulkoisen ammattimaisen web-suunnittelutoimisto Bad Pixel Oy:n käyttämistä. Meiltä löytyy asiantuntemusta ja kokemusta luoda toimivia ja tehokkaita nettisivuja, jotka tukevat liiketoimintaasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että yrityksen nettisivut ovat tärkeä osa nykyaikaista markkinointia. Ne toimivat virtuaalisena näyteikkunana yrityksellesi ja vaikuttavat suoraan kävijöiden mielikuvaan brändistäsi. Panosta selkeään ja houkuttelevaan ulkoasuun, helppokäyttöisyyteen, laadukkaaseen sisältöön, yhteydenottomahdollisuuksiin ja hakukoneoptimointiin. Näiden tekijöiden yhdistelmä auttaa sinua luomaan vaikuttavat nettisivut, jotka erottuvat kilpailijoista ja auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Muista, että nettisivut eivät ole staattinen projekti, vaan jatkuva prosessi. Pidä sivustosi ajan tasalla, seuraa analytiikkaa ja reagoi käyttäjien palautteeseen. Näin voit jatkuvasti parantaa sivustoasi ja tarjota paremman käyttäjäkokemuksen.

Ole rohkea ja luo vaikuttavat nettisivut, jotka edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvin suunnitellut ja toteutetut nettisivut ovat investointi, joka voi tuoda merkittäviä etuja yrityksellesi pitkällä aikavälillä.