fbpx
Bad Pixel logo

Luomme
uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Tärkeä lista verkkokauppaa miettivälle

Verkkokauppa on nykyään yksi tärkeimmistä keinoista, joilla yritykset voivat kasvattaa liiketoimintaansa ja tavoittaa uusia asiakkaita. Tässä on kymmenen syytä, miksi yrityksellä kannattaa olla verkkokauppa:

 1. Laajempi asiakaskunta: Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen tavoittaa asiakkaita ympäri maailmaa, mikä avaa mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa merkittävästi.
 2. 24/7 aukiolo: Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen olevan auki vuorokauden ympäri, jolloin asiakkaat voivat tehdä ostoksia silloin kun heille parhaiten sopii.
 3. Lisätuloja: Verkkokauppa voi olla merkittävä lisä yrityksen tuloihin, kun asiakkaat voivat tehdä ostoksia kätevästi ja nopeasti verkossa.
 4. Kustannussäästöt: Verkkokauppa voi auttaa yritystä säästämään kustannuksia, sillä sen avulla voidaan vähentää varastotilaa, henkilökuntaa ja muita kuluja.
 5. Parempi asiakaspalvelu: Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen tarjota parempaa asiakaspalvelua, sillä asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yritykseen helposti ja nopeasti verkossa.
 6. Kattavampi tuotevalikoima: Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen tarjota laajemman valikoiman tuotteita kuin perinteinen kivijalkamyymälä.
 7. Parempi markkinointi: Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen markkinoinnin kohdentamisen tarkemmin ja tehokkaammin, jolloin markkinointikampanjat voivat tuottaa parempia tuloksia.
 8. Helpompi kilpailu: Verkkokauppa voi auttaa yritystä kilpailemaan paremmin kilpailijoidensa kanssa, sillä se mahdollistaa tuotteiden myynnin laajemmalle asiakaskunnalle ja eri markkinoille.
 9. Helppokäyttöisyys: Verkkokauppa on helppo käyttää ja se tarjoaa asiakkaille kätevän tavan tehdä ostoksia. Verkkokauppa on myös usein asiakkaalle nopeampi ja helpompi tapa tehdä ostoksia kuin perinteinen kivijalkamyymälä.
 10. Tulevaisuuden kasvumahdollisuudet: Verkkokaupan kasvumahdollisuudet ovat valtavat, sillä yhä useammat asiakkaat tekevät ostoksia verkossa. Verkkokauppa voi auttaa yritystä tulevaisuudessa kasvattamaan liiketoimintaansa

Verkkokaupan etuja

Yrityksen verkkokauppa on nykyään lähes välttämätön, jos haluaa menestyä kilpaillulla markkinalla. Se tarjoaa lukuisia etuja ja mahdollisuuksia, jotka auttavat yritystä kasvamaan ja menestymään. Alla on lisätietoja verkkokaupan eduista yritykselle:

 • Asiakkaan ostokokemuksen parantaminen: Verkkokauppa mahdollistaa yrityksen parantaa asiakkaan ostokokemusta tarjoamalla esimerkiksi henkilökohtaista palvelua, helppoa ja nopeaa maksutapaa, selkeää tuotetietoa ja asiakaspalvelua.
 • Käyttäjädatan kerääminen: Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden kerätä käyttäjädataa, joka auttaa yritystä ymmärtämään asiakkaidensa tarpeita ja mieltymyksiä. Tämä tieto auttaa yritystä kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.
 • Tietojen tallentaminen: Verkkokauppa tallentaa asiakkaiden tiedot, kuten osto- ja toimitushistorian, mikä helpottaa asiakkaiden uudelleen tavoittamista ja markkinointia.
 • Suurempi markkinointivaikutus: Verkkokaupan avulla yritys voi tavoittaa asiakkaita eri puolilta maailmaa, mikä kasvattaa markkinointivaikutusta. Lisäksi verkkokaupan kautta on helppo ja edullinen tapa markkinoida tuotteita sosiaalisessa mediassa.
 • Verkkokaupan integroiminen muihin järjestelmiin: Verkkokauppa voidaan helposti integroida muihin järjestelmiin, kuten varastonhallintajärjestelmään ja kirjanpitoon. Tämä helpottaa yrityksen toiminnan hallintaa ja automatisointia.
 • Ketterä reagointi markkinamuutoksiin: Verkkokauppa mahdollistaa nopean ja ketterän reagoinnin markkinamuutoksiin, sillä tuotevalikoimaa ja markkinointia voidaan päivittää nopeasti ja tehokkaasti.
 • Ympäristöystävällisyys: Verkkokauppa on ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin perinteinen kivijalkamyymälä, sillä se vähentää tarvetta kuljetuksille ja vähentää energiankulutusta.
 • Kustannustehokkuus: Verkkokauppa on kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin perinteinen myymälä, sillä se vähentää varastotilaa ja henkilökunnan tarvetta. Verkkokaupan perustaminen ja ylläpito on myös usein edullisempaa kuin kivijalassa.
 • Joustavuus: Verkkokauppa antaa yritykselle joustavuutta, sillä se mahdollistaa liiketoiminnan harjoittamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia milloin tahansa, ja yrityksen työntekijät voivat hoitaa liiketoimintaa missä tahansa, kunhan heillä on internet-yhteys.
 • Kasvumahdollisuudet: Verkkokaupan avulla yritys voi kasvattaa liiketoimintaansa ja tavoittaa uusia asiakkaita helpommin kuin perinteisellä kivijalkamyymälällä. Verkkokauppa mahdollistaa skaalautuvan liiketoiminnan kasvun ja mahdollistaa yrityksen laajentumisen uusille markkinoille.

Ja vielä hieman jatkoa verkkokauppiaan listaan

 • Kilpailukyky: Verkkokauppa antaa yritykselle kilpailuetua, sillä se mahdollistaa tehokkaan markkinoinnin, kustannustehokkaan liiketoiminnan ja paremman asiakaskokemuksen. Verkkokauppa auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan ja vahvistamaan asemaansa markkinoilla.
 • Uusien liiketoimintamallien kehittäminen: Verkkokaupan avulla yritys voi kehittää uusia liiketoimintamalleja, kuten tilausten kerääminen verkkokaupassa ja toimittaminen kivijalkamyymälästä tai kotiinkuljetuspalveluiden tarjoaminen.
 • Palautteen saaminen: Verkkokauppa mahdollistaa asiakkaiden palautteen keräämisen, joka auttaa yritystä kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.
 • Verkkokaupan helppo ylläpito: Verkkokaupan ylläpito on yleensä helppoa ja nopeaa, sillä verkkokauppa-alustoilla on valmiit työkalut tuotteiden hallintaan ja markkinointiin. Tämä mahdollistaa nopean ja ketterän reagoinnin muutoksiin.
 • Kuluttajien ostokäyttäytymisen muutokset: Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut viime vuosina voimakkaasti, ja verkkokauppa on yksi tärkeimmistä myyntikanavista. Verkkokauppa mahdollistaa yritykselle pysyä mukana muutoksessa ja tarjota asiakkailleen haluamansa tuotteet ja palvelut.

Verkkokauppa on nykypäivän liiketoiminnassa lähes välttämätön. Se antaa yritykselle kilpailuetua, mahdollistaa kasvun ja uusien liiketoimintamallien kehittämisen mahdollisimman laajalti.