fbpx
Bad Pixel logo

Luomme
uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Woocommerce verkkokauppa yritykselle

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka toimii WordPressin kanssa saumattomasti yhdessä. WooCommerce mahdollistaa helpon ja nopean tavan luoda verkkokaupan yritykselle, joka haluaa myydä tuotteitaan ja palveluitaan verkkoon. Tämä artikkeli käsittelee WooCommercen tärkeitä ominaisuuksia ja etuja yrityksille.

WooCommerce tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja laajennukset, joilla voit räätälöidä verkkokauppasi tarpeisiin. Tärkeitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi tuotteiden hallinta, maksuvaihtoehdot, toimitus- ja verokustannukset, asiakaskirjautuminen, tilausten hallinta ja raportointi.

Verkkokaupan joustavuus

Yksi tärkeimmistä eduista WooCommercen käytössä on sen joustavuus. Voit käyttää erilaisia maksutapoja, kuten pankki- ja luottokorttimaksuja, mobiilimaksuja ja PayPal-maksuja. Lisäksi voit määrittää toimituskustannukset eri tavoin, kuten ilmaisena toimituksena, kiinteinä kustannuksina tai painon mukaan. Yritykset voivat myös lisätä asiakkaille mahdollisuuden noutaa tilauksensa paikan päältä, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja vähentää toimituskustannuksia.

WooCommerce tarjoaa myös asiakaskirjautumisominaisuuden, joka helpottaa asiakkaiden tietojen tallentamista ja nopeuttaa tilauksen tekemistä seuraavalla kerralla. Voit myös lähettää automaattisia sähköpostiviestejä, kuten tilausvahvistuksia, toimitusilmoituksia ja kyselyjä asiakastyytyväisyydestä.

Peruskäyttö ei vaadi teknistä osaamista

WooCommercen peruskäyttö ei vaadi teknistä osaamista, sillä se on helppo asentaa ja konfiguroida. Voit myös valita lukuisista laajennuksista ja teemoista, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin. Laajennukset sisältävät muun muassa verkkomarkkinoinnin työkaluja, sosiaalisen median jakotoimintoja, varastonhallintajärjestelmiä, ostoskori ratkaisuja ja paljon muuta.

WooCommerce on myös hakukoneystävällinen, mikä tarkoittaa, että se helpottaa verkkokauppasi löytämistä hakukoneissa. Voit optimoida tuotesivut avainsanoilla, kuvilla, tuotekuvauksilla ja metatiedoilla, jolloin verkkokauppasi sijoittuu paremmin hakutuloksissa.

Räätälöity verkkokauppa yritykselle

Jotta WooCommercesta saadaan kaikki teho irti on sen tekeminen hyvä toteuttaa ammattilaisella. Meillä Bad Pixelillä ei käytetä ns. valmisteemoja verkkokaupan tekemiseen, jotta paketti pysyy mahdollisimman hyvin kasassa ja ennen kaikkea tietoturvallisena. Teknisen työ laatu on tärkeässä asemassa kun sivut tehdään oikeaoppisesti, eli voit unohtaa ulkoiset lisäosat kuten Elementor ja Divi hässäkät.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WooCommerce on erinomainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja etuja yrityksille. Sen joustavuus, helppo käytettävyys ja laaja valikoima laajennuksia tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat aloittaa verkkokaupan tai kehittää jo olemassa olevaa verkkokauppaa. Lisäksi sen hakukoneystävällisyys ja asiakaskokemusta parantavat ominaisuudet auttavat yrityksiä kasvattamaan asiakaskuntaansa ja lisäämään myyntiään verkossa. Mikäli yrityksesi harkitsee verkkokaupan perustamista, WooCommerce voi olla loistava ratkaisu tarpeisiinne.