fbpx
Bad Pixel logo

Luomme
uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

WordPress kotisivut yritykselle

WordPress on yksi suosituimmista alustoista yrityksen kotisivujen luomiseen. Sen helppokäyttöisyys, laaja valikoima teemoja ja laajennuksia sekä skaalautuvuus ovat tehneet siitä suositun vaihtoehdon niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Miksi WordPress?

WordPressin suosio johtuu sen monista eduista, joita ovat muun muassa:

 1. Helppokäyttöisyys: WordPressin käyttöliittymä on yksinkertainen ja intuitiivinen, mikä tekee siitä helpon oppia ja käyttää.
 2. Monipuolisuus: WordPress tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ja maksullisia teemoja ja laajennuksia, joiden avulla voit muokata sivustosi ulkoasua ja toiminnallisuuksia.
 3. Skaalautuvuus: WordPressin avulla voit luoda sivuston, joka kasvaa liiketoiminnan mukana.
 4. Hakukoneoptimointi: WordPressin sisäiset SEO-työkalut tekevät sivustosi optimoinnista helppoa.
 5. Responsiivisuus: WordPress-sivustot skaalautuvat automaattisesti eri laitteille, kuten tietokoneille, tableteille ja älypuhelimille.

Askel askeleelta: Miten luoda WordPress-kotisivut yritykselle

 1. Hanki oma verkkotunnus ja hosting-palvelu: Voit rekisteröidä oman verkkotunnuksen verkkotunnusrekisteristä ja hankkia hosting-palvelun web-hotellipalvelulta.
 2. Asenna WordPress: Monet web-hotellipalvelut tarjoavat automaattisen WordPress-asennuksen, joka tekee asennusprosessista helpon. Jos haluat tehdä sen manuaalisesti, voit ladata WordPressin verkkosivustolta ja asentaa sen palvelimellesi.
 3. Valitse teema: WordPress tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ja maksullisia teemoja. Voit valita valmiin teeman tai tehdä oman teeman muokkaamalla CSS-tyyliarkistoa.
 4. Muokkaa sivuston ulkoasua: Voit muokata sivuston ulkoasua teeman asetuksilla, CSS-tyyliarkiston muokkaamisella tai käyttämällä laajennuksia.
 5. Luo sisältöä: WordPressin sisällönhallintajärjestelmä mahdollistaa sivuston sisällön helpon hallinnan. Voit lisätä uusia sivuja, blogikirjoituksia, kuvia ja videoita.
 6. Optimoi hakukoneita varten: WordPressin sisäiset SEO-työkalut tekevät sivuston optimoinnista helppoa. Voit käyttää laajennuksia, kuten Yoast SEO, joka auttaa optimoimaan sivustosi hakukoneille.
 7. Testaa: Laajalla testauksella voit todeta, että sivusto toimii useimmissa laitteissa ja selaimissa moitteetta.
 8. Huolehdi turvallisuudesta: Huolehdi sivustosi turvallisuudesta asentamalla turvallisuuslaajennuksia ja päivittämällä WordPressin ja laajennukset säännöllisesti.
 9. Huolehdi nopeudesta: Sivuston nopeus on tärkeä tekijä käyttäjäkokemuksessa ja hakukoneoptimoinnissa. Voit nopeuttaa sivustosi latautumista asentamalla nopeusoptimointilaajennuksia ja optimoimalla kuvat.
 10. Tarkista sivuston toimivuus: Tarkista sivustosi toimivuus eri selaimilla ja eri laitteilla varmistaaksesi, että kaikki toimii kuten pitääkin.

WordPressin käyttö yrityksen kotisivujen luomiseen tarjoaa monia etuja, kuten helppokäyttöisyyden, monipuolisuuden, skaalautuvuuden, hakukoneoptimoinnin ja responsiivisuuden. WordPressin käyttö ei vaadi ohjelmointitaitoja, joten se sopii hyvin pienille yrityksille, joilla ei ole resursseja palkata web-kehittäjää. Kuitenkin, on tärkeää huolehtia turvallisuudesta ja sivuston nopeudesta asentamalla turvallisuus- ja nopeusoptimointilaajennuksia. Seuraa näitä askeleita ja luo yrityksellesi ammattimaiset ja toimivat kotisivut WordPressin avulla.

Tiedustele Bad Pixelin ratkaisuja wordpressiin