fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

Yrityksen Kotisivut ja WordPress Verkkokauppa: Tehokas Yhdistelmä Menestyvään Verkkoliiketoimintaan

Yrityksen kotisivut ovat nykypäivän liiketoimintamaailmassa ensiarvoisen tärkeä väline. Ne toimivat yrityksen digitaalisena käyntikorttina ja viestinnän keskuksena verkossa. Verkkokauppa puolestaan tarjoaa yrityksille mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa ja tavoittaa uusia asiakkaita. Yhdistämällä yrityksen kotisivut ja WordPress verkkokauppa voit luoda tehokkaan ja monipuolisen online-läsnäolon, joka auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään digitaalisessa maailmassa.

Yrityksen Kotisivut – Ensivaikutelma Verkossa

Yrityksen kotisivut ovat usein se ensimmäinen kontakti asiakkaan ja yrityksen välillä. Siksi niiden merkitys on korvaamaton. Ne eivät pelkästään tarjoa tärkeää tietoa yrityksestäsi ja sen tarjoamista palveluista, vaan myös luovat ensivaikutelman.

Tässä muutama nosto, mikäli suunnittelet yrityksellesi WordPress verkkokauppaa

Ammattimainen ilme: Laadukkaat kotisivut antavat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Visuaalinen ilme, selkeä navigointi ja houkutteleva ulkoasu ovat avaintekijöitä.

Tietoa ja luottamusta: Kotisivujen kautta voit tarjota tärkeää tietoa yrityksestäsi, sen historiasta, palveluista ja referensseistä. Tämä luo luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Yhteydenpito asiakkaisiin: Verkkosivujen kautta voit tarjota erilaisia yhteydenottomahdollisuuksia, kuten yhteydenottolomakkeita ja chat-palveluita, joiden avulla voit olla asiakkaisiin yhteydessä reaaliaikaisesti.

Hakukoneoptimointi (SEO): WordPressin avulla voit optimoida kotisivusi hakukoneita varten, mikä auttaa sinua nousemaan hakutuloksissa ja parantamaan näkyvyyttäsi.

WordPress Verkkokauppa – Digitaalinen Myyntikanava

Kun yrityksen kotisivut on luotu ja ne toimivat moitteettomasti, voit harkita myös jälkikäteen WordPress verkkokaupan lisäämistä sivustollesi. Verkkokauppa tarjoaa lukuisia etuja liiketoiminnallesi:

Laajempi asiakaskunta: Verkkokaupan avulla tavoitat paitsi paikalliset asiakkaat, myös laajemman kansainvälisen yleisön. Voit myydä tuotteitasi ja palveluitasi missä tahansa maailmassa.

24/7 saatavuus: Verkkokauppa ei sulje oviaan. Se on auki ympäri vuorokauden, mikä mahdollistaa asiakkaille ostamisen juuri heille sopivaan aikaan.

Helppo hallinta: WordPress verkkokauppa on helppo hallita ja päivittää. Voit lisätä uusia tuotteita, päivittää hinnat ja seurata varastotasoa vaivattomasti.

Maksujen käsittely: Voit integroida verkkokauppaan erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortit ja verkkopankkimaksut, mikä tekee ostamisesta helppoa asiakkaillesi.

Markkinoinnin mahdollisuudet: Verkkokauppa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinointiin ja asiakasanalytiikkaan. Voit seurata asiakkaiden ostokäyttäytymistä ja kohdistaa markkinointia tehokkaasti.

Yrityksen Kotisivut ja WordPress Verkkokauppa

Yrityksen kotisivut, missä on koneistona WordPress ja lisänä verkkokauppa ovat erottamaton osa modernia liiketoimintaa. Verkkokaupoissa käytämme WooCommerce lisäosaa. Kotisivut luovat yrityksen ensivaikutelman verkossa ja tarjoavat tärkeää tietoa. WordPress verkkokauppa laajentaa liiketoiminnan mahdollisuuksia ja tarjoaa tehokkaan myyntikanavan.

Yhdessä nämä kaksi elementtiä mahdollistavat kasvattamaan liiketoimintaasi, tavoittamaan uusia asiakkaita ja parantamaan asiakaspalvelua.

Lue lisää kotisivut ja verkkokaupat osiossamme