fbpx
Bad Pixel logo

Mainostoimisto
luo uutta &
tyylikästä

Kun etsit parempia pikseleitä kuin kilpailijalla

Teknisesti laadukkaat

Kotisivut & verkkokaupat yrityksellesi

Laadukkaasti koodattu ja huolella tehty

Graafinen suunnittelu
& taittotyöt
ammattitaidolla

Huomiota herättävät

Videot someen ja medioihin

Scrollaa alas

WPBakery page builder: WordPressin yksi sivurakennus lisäosista

WordPress on pitkään ollut yksi suosituimmista verkkosivualustoista monien käyttäjien keskuudessa sen joustavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Yksi sen suosion salaisuuksista piilee sen monipuolisissa lisäosissa, jotka mahdollistavat sivustojen räätälöinnin käyttäjien tarpeiden mukaan.

Näistä lisäosista yksi merkittävimmistä on WPBakery Page Builder, tehokas sivurakentaja WordPressille. WPBakery tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen työkalun, jonka avulla he voivat luoda vaikuttavia verkkosivuja ilman syvällistä koodaustaitoa.

Vertailu muihin kotisivueditoreihin

WPBakery Page Builderia verrattaessa muihin WordPressin sivurakentajiin, se erottuu monipuolisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Gutenberg on WordPressin oletuseditori, mutta WPBakery tarjoaa enemmän joustavuutta ja mahdollisuuksia sivujen suunnitteluun. WPBakeryn vedä ja pudota -toiminnallisuus tekee sivujen luomisesta intuitiivista ja nopeaa.

Lisäksi WPBakeryssa on valmiita sivupohjia ja elementtejä, joiden avulla käyttäjät voivat rakentaa monipuolisia sivuja vaivattomasti.

Onko WPBakery Page Builder Kannattava Valinta?

WPBakery Page Builderin käyttökelpoisuus riippuu pitkälti käyttäjän tarpeista ja osaamisesta. Jos käyttäjä haluaa helppokäyttöisen sivurakentajan, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sivuston muokkaamiseen, WPBakery voi olla erinomainen valinta.

Se sopii erityisesti käyttäjille, jotka eivät hallitse koodausta mutta haluavat luoda ammattimaisen näköisen sivuston. Toisaalta, kokeneet kehittäjät saattavat kaivata enemmän räätälöitävyyttä ja syvempää hallintaa, mikä saattaa tehdä WPBakeryn rajoittavaksi.

Hyvät Puolet:

  1. Helppokäyttöisyys: WPBakeryn käyttöliittymä tekee sivujen luomisesta helppoa ja intuitiivista.
  2. Laaja elementtivalikoima: Laaja valikoima valmiita elementtejä helpottaa sivuston rakentamista.
  3. Valmiit sivupohjat: Valmiit sivupohjat tarjoavat nopean aloituksen erilaisiin projekteihin.
  4. Monipuoliset tyyliasetukset: Monipuoliset tyyliasetukset mahdollistavat sivuston ulkoasun mukauttamisen helposti.
  5. Laajennettavuus: WPBakeryn avulla sivuston toiminnallisuuksia voi laajentaa käyttämällä erilaisia lisäosia.

Huonot Puolet:

  1. Hinta: WPBakeryn premium-versiot voivat olla kalliita.
  2. Yhteensopivuusongelmat: Joissain tapauksissa WPBakery saattaa aiheuttaa yhteensopivuusongelmia muiden lisäosien kanssa.
  3. Riippuvuus laajennuksesta: Käyttäjä voi tulla riippuvaiseksi WPBakery-laajennuksesta, mikä voi aiheuttaa ongelmia, jos laajennus lakkaa toimimasta.
  4. Rajoitettu kustomointi: Joillekin käyttäjille WPBakeryn tarjoamat muokkausmahdollisuudet saattavat olla riittämättömiä.
  5. Nopeus: Liiallinen elementtien käyttö voi hidastaa sivuston latausnopeutta.

WPBakery Page Builder tarjoaa monia etuja WordPress-käyttäjille, mutta sen käyttökelpoisuus ja kannattavuus riippuvat käyttäjän yksilöllisistä tarpeista ja tavoitteista.

Bad Pixel Oy on tottunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita verkkosivuratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa. Yritys on erikoistunut WordPress-alustaan, ja se hallitsee sekä WordPressin oman Gutenberg-editorin että kaikki muut ulkoiset käytössä olevat kotisivueditorit.

WordPressin Gutenberg-editori tarjoaa käyttäjilleen modernin ja tehokkaan työkalun sivujen luomiseen ja muokkaamiseen.

Bad Pixel Oy on alan ammattilainen ja hallitsee kaikki muutkin kotisivueditorit, kuten Elementor, Beaver Builder, WPBakery Page Builder ja muut. Olemme perehtyneet näiden editorien toimintoihin ja käyttöön, mikä mahdollistaa asiakkaiden sivustojen rakentamisen monipuolisesti ja joustavasti.

Palveluissa ei ole rajoituksia sen suhteen, mitä kotisivueditoria käytetään. Valitsemme aina parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivan editorin ja varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia ja vaatimuksia. Tämä joustavuus ja monipuolisuus ovat olennainen osa Bad Pixel Oy:n palveluja, ja ne mahdollistavat laadukkaiden ja yksilöllisten verkkosivujen luomisen kaikille.

Bad Pixel tarjoaa täysin räätälöityjä ratkaisuja, mutta myöskin kotisivueditoreilla varustettuja ratkaisuja. Tilanne ja tarve kartoitetaan aina projekti kohtaisesti. Voimme myös muokata, päivittää ja uudistaa olemassa olevia toteutuksia, mitkä ovat tehty esimerkiksi tämän tyylisellä sivurakentajalla.

Ensisijaisesti Bad Pixel Oy ei suosi kotisivueditoreita, vaan sivusto toteutetaan räätälöidysti, mutta hoidamme helposti myös projektin, mikäli tällaisia tulee. Tiedustele lisää!